Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 8 Mart 2024 #1 Mobilden hızlı ve zahmetsiz olarak hangi bankayı önerirsiniz? (Garanti hariç)
Jotloki Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 833 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #2 Enpara olabilir. NFT özelliği varsa direkt açıyor yoksa görüntülü konuşuyorsunuz 5 dk sonra açılıyor.
Enpara olabilir. NFT özelliği varsa direkt açıyor yoksa görüntülü konuşuyorsunuz 5 dk sonra açılıyor.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 8 Mart 2024 #3 Jotloki dedi: Enpara olabilir. NFT özelliği varsa direkt açıyor yoksa görüntülü konuşuyorsunuz 5 dk sonra açılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yatırım hesabı açılıyor mu Enparada?
Jotloki dedi: Enpara olabilir. NFT özelliği varsa direkt açıyor yoksa görüntülü konuşuyorsunuz 5 dk sonra açılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yatırım hesabı açılıyor mu Enparada?
Jotloki Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 833 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #4 Rob dedi: Hocam yatırım hesabı açılıyor mu Enparada? Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 8 Mart 2024 #5 Jotloki dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Halka arzlara da katılabiliyor muyuz hocam? Görüntülü konuşmadan da hesap açılıyor mu?
Jotloki dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Halka arzlara da katılabiliyor muyuz hocam? Görüntülü konuşmadan da hesap açılıyor mu?
Jotloki Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 833 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #6 Rob dedi: Halka arzlara da katılabiliyor muyuz hocam? Görüntülü konuşmadan da hesap açılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Halka arza katılınıyor mu bilmiyorum ama görüntülü konuşmadan hesap açmak istiyorsan telefonunda NFT özelliği olmalı. Yoksa görüntülü konuşma şart.
Rob dedi: Halka arzlara da katılabiliyor muyuz hocam? Görüntülü konuşmadan da hesap açılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Halka arza katılınıyor mu bilmiyorum ama görüntülü konuşmadan hesap açmak istiyorsan telefonunda NFT özelliği olmalı. Yoksa görüntülü konuşma şart.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 8 Mart 2024 #7 Jotloki dedi: Halka arza katılınıyor mu bilmiyorum ama görüntülü konuşmadan hesap açmak istiyorsan telefonunda NFC özelliği olmalı. Yoksa görüntülü konuşma şart. Genişletmek için tıkla... Halka arza katilabilirsem çok iyi olur hocam. Başka NFC ile açılabilen var mı? Son düzenleme: 8 Mart 2024
Jotloki dedi: Halka arza katılınıyor mu bilmiyorum ama görüntülü konuşmadan hesap açmak istiyorsan telefonunda NFC özelliği olmalı. Yoksa görüntülü konuşma şart. Genişletmek için tıkla... Halka arza katilabilirsem çok iyi olur hocam. Başka NFC ile açılabilen var mı?
BurakPalabiyikkk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 1.583 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #8 Jotloki dedi: Halka arza katılınıyor mu bilmiyorum ama görüntülü konuşmadan hesap açmak istiyorsan telefonunda NFT özelliği olmalı. Yoksa görüntülü konuşma şart. Genişletmek için tıkla... NFC olmasın hocam. Rob dedi: Halka arza katilabilirsem çok iyi olur hocam. Başka NFT ile açılabilen var mı? Genişletmek için tıkla... Vakıfbankı NFC ile açabilirsin. Hemen hemen her halka arza girebilirsin.
Jotloki dedi: Halka arza katılınıyor mu bilmiyorum ama görüntülü konuşmadan hesap açmak istiyorsan telefonunda NFT özelliği olmalı. Yoksa görüntülü konuşma şart. Genişletmek için tıkla... NFC olmasın hocam. Rob dedi: Halka arza katilabilirsem çok iyi olur hocam. Başka NFT ile açılabilen var mı? Genişletmek için tıkla... Vakıfbankı NFC ile açabilirsin. Hemen hemen her halka arza girebilirsin.
Jotloki Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 833 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #9 BurakPalabiyikkk dedi: NFC olmasın hocam Genişletmek için tıkla... Doğru kusura bakmayın dalgınlığıma gelmiş.
BurakPalabiyikkk dedi: NFC olmasın hocam Genişletmek için tıkla... Doğru kusura bakmayın dalgınlığıma gelmiş.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 8 Mart 2024 #10 BurakPalabiyikkk dedi: NFC olmasın hocam. Vakıfbankı NFC ile açabilirsin. Hemen hemen her halka arza girebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam Vakıfbank görüntülü konuşma gerektirmiyor değil mi?
BurakPalabiyikkk dedi: NFC olmasın hocam. Vakıfbankı NFC ile açabilirsin. Hemen hemen her halka arza girebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam Vakıfbank görüntülü konuşma gerektirmiyor değil mi?