Mobilden PlayStation 3 oyunları oynanır mı?

zorölüm63

Femtopat
Daha fazla  
Emülatör ile Mobilden PSP ve PS2 oyunlarını rahatlıkla oynayabiliyorum. God Of War delisiyim, Ghost of Sparta Chains of Olympus God Of War 1 ve 2'yi telefondan bitirdim. 3 telefondan açılır mı, mümkün müdür hocam?

Emülatör ile mobilden PSP ve PS2 oyunlarını rahatlıkla oynayabiliyorum. God of War delisiyim, ghost of sparta chains of olympus God of War 1 ve 2'yi telefondan bitirdim. 3 telefondan açılır mı, mümkün müdür hocam?

Hocam telefonunuz yeterliyse oynarsınız emülatör ile.

Emülatör ile Mobilden PSP ve PS2 oyunlarını rahatlıkla oynayabiliyorum. God Of War delisiyim, Ghost of Sparta Chains of Olympus God Of War 1 ve 2'yi telefondan bitirdim. 3 telefondan açılır mı, mümkün müdür hocam?
psspp gibi uygulamalar var evet oynanır

Redmi note 10 pro var yeteceğini düşünmüyorum ama 1 ay sonra 14 ultra gelecek onda deniycem

O sadece PSP oyunları için emülatörler sadece kendi oyunlarını oynatiyorlar eyvallah
yok hocam ona kendiniz oyun dosyası indirip oynayabilirsiniz

Biliyorum hocam İspanyol bir arkadaşım bir site önermişti ordan indiriyorum hiçbir sorun olmuyor

Biliyorum hocam İspanyol bir arkadaşım bir site önermişti ordan indiriyorum
Hocam Redmi Note 10 Pro kasar 14 Ultra gelince deneyin ama o telefon açar.
Evet hocam sabırsızlık bekliyorum

Bir süre önce çıktı diye hatırlıyorum RPSC3 Android sürümü ancak bilgisayarda bile zorluyor bayağı GoW3. Çok stabil çalışmıyor. Telefon gücünün bunu kaldırabilmesi biraz zor gibi.
Bu konuda var linkleri ve bir kaç ufak bilgi. Çok bir beklentiniz olmasın ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı