23Oesadn Centipat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 250 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #1 Merhaba benim bilgisayarın monitörü kırıldı. Bayağıdır aşırı fazla sıkılıyorum. Telefondada oynanacak oyun yok ben Roblox'a nasıl VPN'siz girebilirim?
Merhaba benim bilgisayarın monitörü kırıldı. Bayağıdır aşırı fazla sıkılıyorum. Telefondada oynanacak oyun yok ben Roblox'a nasıl VPN'siz girebilirim?
tanukidesuu Femtopat Katılım 8 Ekim 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #2 23Oesadn dedi: Merhaba benim bilgisayarın monitörü kırıldı. Bayağıdır aşırı fazla sıkılıyorum. Telefondada oynanacak oyun yok ben Roblox'a nasıl VPN'siz girebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam VPN kullanmadan nasıl Roblox'a gireceksiniz? Artı 0 Eksi
23Oesadn dedi: Merhaba benim bilgisayarın monitörü kırıldı. Bayağıdır aşırı fazla sıkılıyorum. Telefondada oynanacak oyun yok ben Roblox'a nasıl VPN'siz girebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam VPN kullanmadan nasıl Roblox'a gireceksiniz?
STE1N Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 2.268 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #3 Hükümet ikna edilerek. Artı 0 Eksi
RideWithAyran Kilopat Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #4 DNS değiştirerek. Artı 0 Eksi
ersinmorno Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 413 Çözümler 1 20 Ocak 2025 #5 23Oesadn dedi: Merhaba benim bilgisayarın monitörü kırıldı. Bayağıdır aşırı fazla sıkılıyorum. Telefondada oynanacak oyun yok ben Roblox'a nasıl VPN'siz girebilirim? Genişletmek için tıkla... Pılını pırtını toplayıp amerikaya ya da başka bir ülkeye gidersen VPN olmadan sorunsuzca kullanabilirsin. İyi günler Artı 0 Eksi
23Oesadn dedi: Merhaba benim bilgisayarın monitörü kırıldı. Bayağıdır aşırı fazla sıkılıyorum. Telefondada oynanacak oyun yok ben Roblox'a nasıl VPN'siz girebilirim? Genişletmek için tıkla... Pılını pırtını toplayıp amerikaya ya da başka bir ülkeye gidersen VPN olmadan sorunsuzca kullanabilirsin. İyi günler
KS KS 23Oesadn Centipat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 250 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #6 tanukidesuu dedi: Hocam VPN kullanmadan nasıl Roblox'a gireceksiniz? Genişletmek için tıkla... DNS ayarı falan vardır diye konuyu açtım, WARP'tan gidiyorum ama oynanılacak gibi değil pingten. ersinmorno dedi: Pılını pırtını toplayıp Amerika'ya ya da başka bir ülkeye gidersen VPN olmadan sorunsuzca kullanabilirsin. İyi günler. Genişletmek için tıkla... Güzel çözüm. RideWithAyran dedi: DNS değiştirerek. Genişletmek için tıkla... Bütün hepsini denedim hem Google DNS'ini hem Cloudflare DNS'ini olmadı. Artı 0 Eksi
tanukidesuu dedi: Hocam VPN kullanmadan nasıl Roblox'a gireceksiniz? Genişletmek için tıkla... DNS ayarı falan vardır diye konuyu açtım, WARP'tan gidiyorum ama oynanılacak gibi değil pingten. ersinmorno dedi: Pılını pırtını toplayıp Amerika'ya ya da başka bir ülkeye gidersen VPN olmadan sorunsuzca kullanabilirsin. İyi günler. Genişletmek için tıkla... Güzel çözüm. RideWithAyran dedi: DNS değiştirerek. Genişletmek için tıkla... Bütün hepsini denedim hem Google DNS'ini hem Cloudflare DNS'ini olmadı.
RideWithAyran Kilopat Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #7 23Oesadn dedi: DNS ayarı falan vardır diye konuyu açtım, WARP'tan gidiyorum ama oynanılacak gibi değil pingten. Güzel çözüm. Bütün hepsini denedim hem Google DNS'ini hem Cloudflare DNS'ini olmadı. Genişletmek için tıkla... https://www.technopat.net/sosyal/ko...sinirsiz-erisim-byedpi.3564707/#post-26886915 Bunu kullan DNS değiştirmek için yerel VPN kuruyor diğer VPN'ler gibi yurt dışında servera bağlanmıyor otomatik WARP'taki DNS ile geliyor ping olursa başka DNS adresleri deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
23Oesadn dedi: DNS ayarı falan vardır diye konuyu açtım, WARP'tan gidiyorum ama oynanılacak gibi değil pingten. Güzel çözüm. Bütün hepsini denedim hem Google DNS'ini hem Cloudflare DNS'ini olmadı. Genişletmek için tıkla... https://www.technopat.net/sosyal/ko...sinirsiz-erisim-byedpi.3564707/#post-26886915 Bunu kullan DNS değiştirmek için yerel VPN kuruyor diğer VPN'ler gibi yurt dışında servera bağlanmıyor otomatik WARP'taki DNS ile geliyor ping olursa başka DNS adresleri deneyebilirsin.