Mobogenie Yasa Dışı Mı ?

kazuhir4

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Oyunları ücretsiz olarak indiriyoz falan ama bu sistemi kuran şirket vergi benzeri birşey ödemiyor belli üstüne Kaspersky ile reklam anlaşmaları var. Google Play de ücretli olan oyunları rahatça ücretsiz bi şekilde indirebiliyoruz ama illegal ne yapalım?

Oooo yasadışı diyip yetkilerimi kısıtlamak için gelen yöneticilere not ben kullanmıyorum arkadaşlarım kullanıyor.

Gereksiz kendini zorla indirten lanet bir uygulama benim gözümde en uyuz olduğum tip :)

Kesinlikle katılıyorum. Her sitede özellikle mobil dolaşımdayken çat diye google play açılıp karşıma mobogenie çıkınca delirecek gibi oluyorum. Bir de tarayıcı kendi kendine apk'sını indiriyor gel de sinirlenme. Mobogenie'den ne olursa olsun nefret ediyorum. :yumruk:

Arkadaşlar konuyu açan kişi olarak genel bi inceleme yaptım ve bu sonuçlarla karşılaştım.
-Tarayıcıda çıkan reklamlar Mobogenie değil MoboMarket tir
-Telefona karşı bir sorun teşkil etmiyor
-Bozulma gibi bir olay söz konusu değildir
-Virüs ve benzeri şeyler yüklenmiyor
-Google Play de olmayan bir özellik olarak aynı anda birden çok uygulama indirebiliyor.
-Müzik video arkaplan vb. şeyler çok kullanışlı.
-Başka ülkelerde çıkıp ülkemizde paylaşıma açılmayan uygulama güncellemelerini bulabiliriz.
-Google tarafından marketten kalkan uygulamalar bulunabiliyor.
-Herhangi bir ücret teşkil etmiyor.
-İsviçre çakısı gibi uygulama bir sürü özelliği var.

Ben oradan uygulama değil de Resim, zil sesleri vs. şeyler indiriyorum. Ve oldukça da çeşitli.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı