Bordovac Centipat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #11 celilemrednsmnt dedi: ModArt bilgisayarın anakartı B760M kasayı da MSI MAG Forge M100a yapıp al bence. Genişletmek için tıkla... Sadece anakartı yapsam? nexpugnable dedi: Üstteki. RTX 3050 beleş olsa alınmaz ha. Genişletmek için tıkla... Kanka Valorant falan oynayacağım CS, GTA 5 oynarım belki arada üsttekini alayim mi kesin? Jesus Wicked dedi: AMD R5 5500 - SAPPHIRE RX6700 - ASUS A520M-A PRO - 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da AMD R5 5500 - SAPPHIRE RX6700 - ASUS A520M-A PRO - 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Kasayı Thermaltake yap. Genişletmek için tıkla... Dostum Vatan sistemleri FreeDOS mu yolluyor Windows mu? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2023
celilemrednsmnt dedi: ModArt bilgisayarın anakartı B760M kasayı da MSI MAG Forge M100a yapıp al bence. Genişletmek için tıkla... Sadece anakartı yapsam? nexpugnable dedi: Üstteki. RTX 3050 beleş olsa alınmaz ha. Genişletmek için tıkla... Kanka Valorant falan oynayacağım CS, GTA 5 oynarım belki arada üsttekini alayim mi kesin? Jesus Wicked dedi: AMD R5 5500 - SAPPHIRE RX6700 - ASUS A520M-A PRO - 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da AMD R5 5500 - SAPPHIRE RX6700 - ASUS A520M-A PRO - 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Kasayı Thermaltake yap. Genişletmek için tıkla... Dostum Vatan sistemleri FreeDOS mu yolluyor Windows mu?
celilemrednsmnt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 5.255 Makaleler 2 Çözümler 26 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 8 Ağustos 2023 #12 Bordovac dedi: sadece anakartı yapsam ? Genişletmek için tıkla... Sonradan güç kaynağını değiştirebilirim diyorsanız olur. En azından garanti süresi bitmeden değiştirin.
Bordovac dedi: sadece anakartı yapsam ? Genişletmek için tıkla... Sonradan güç kaynağını değiştirebilirim diyorsanız olur. En azından garanti süresi bitmeden değiştirin.
Bordovac Centipat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #13 celilemrednsmnt dedi: Sonradan güç kaynağını değiştirebilirim diyorsanız olur. En azından garanti süresi bitmeden değiştirin. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı çıkarır mı kanka Power? celilemrednsmnt dedi: Sonradan güç kaynağını değiştirebilirim diyorsanız olur. En azından garanti süresi bitmeden değiştirin. Genişletmek için tıkla... Ya da hiçbir şey eklemeden alsam bir problem olmaz değil mi? İyi bir sistem. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2023
celilemrednsmnt dedi: Sonradan güç kaynağını değiştirebilirim diyorsanız olur. En azından garanti süresi bitmeden değiştirin. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı çıkarır mı kanka Power? celilemrednsmnt dedi: Sonradan güç kaynağını değiştirebilirim diyorsanız olur. En azından garanti süresi bitmeden değiştirin. Genişletmek için tıkla... Ya da hiçbir şey eklemeden alsam bir problem olmaz değil mi? İyi bir sistem.
celilemrednsmnt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 5.255 Makaleler 2 Çözümler 26 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 8 Ağustos 2023 #14 Bordovac dedi: Sıkıntı çıkarır mı kanka Power? Ya da hiçbir şey eklemeden alsam bir problem olmaz değil mi? İyi bir sistem. Genişletmek için tıkla... Bu duruma bir şey olur veya olmaz demek yanlış olur. Kalitesiz güç kaynağı kullanmak risklidir ve kullanmanızı önermem.
Bordovac dedi: Sıkıntı çıkarır mı kanka Power? Ya da hiçbir şey eklemeden alsam bir problem olmaz değil mi? İyi bir sistem. Genişletmek için tıkla... Bu duruma bir şey olur veya olmaz demek yanlış olur. Kalitesiz güç kaynağı kullanmak risklidir ve kullanmanızı önermem.
Bordovac Centipat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #15 celilemrednsmnt dedi: Bu duruma bir şey olur veya olmaz demek yanlış olur. Kalitesiz güç kaynağı kullanmak risklidir ve kullanmanızı önermem. Genişletmek için tıkla... önerin için sağol dostum hiçbirşey eklemeden aldım. zaten 4 5 ay kullanayım yavaştan yenilerim parçaları. hangi psu yu onerirsin hocam
celilemrednsmnt dedi: Bu duruma bir şey olur veya olmaz demek yanlış olur. Kalitesiz güç kaynağı kullanmak risklidir ve kullanmanızı önermem. Genişletmek için tıkla... önerin için sağol dostum hiçbirşey eklemeden aldım. zaten 4 5 ay kullanayım yavaştan yenilerim parçaları. hangi psu yu onerirsin hocam
Hermanoo Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 912 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #16 Bordovac dedi: Sadece anakartı yapsam? Kanka Valorant falan oynayacağım CS, GTA 5 oynarım belki arada üsttekini alayim mi kesin? Dostum Vatan sistemleri FreeDOS mu yolluyor Windows mu? Genişletmek için tıkla... FreeDOS yolluyor.
Bordovac dedi: Sadece anakartı yapsam? Kanka Valorant falan oynayacağım CS, GTA 5 oynarım belki arada üsttekini alayim mi kesin? Dostum Vatan sistemleri FreeDOS mu yolluyor Windows mu? Genişletmek için tıkla... FreeDOS yolluyor.
celilemrednsmnt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 5.255 Makaleler 2 Çözümler 26 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 9 Ağustos 2023 #17 Bordovac dedi: önerin için sağol dostum hiçbirşey eklemeden aldım. zaten 4 5 ay kullanayım yavaştan yenilerim parçaları. hangi psu yu onerirsin hocam Genişletmek için tıkla... Bütçe veriniz.
Bordovac dedi: önerin için sağol dostum hiçbirşey eklemeden aldım. zaten 4 5 ay kullanayım yavaştan yenilerim parçaları. hangi psu yu onerirsin hocam Genişletmek için tıkla... Bütçe veriniz.
Bordovac Centipat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #18 celilemrednsmnt dedi: Bütçe veriniz. Genişletmek için tıkla... pek önemi yok bu sistemi besleyecek kaliteli bi psu önerseniz yeter.
celilemrednsmnt dedi: Bütçe veriniz. Genişletmek için tıkla... pek önemi yok bu sistemi besleyecek kaliteli bi psu önerseniz yeter.
celilemrednsmnt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 5.255 Makaleler 2 Çözümler 26 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 9 Ağustos 2023 #19 Bordovac dedi: pek önemi yok bu sistemi besleyecek kaliteli bi psu önerseniz yeter. Genişletmek için tıkla... Yarı modüler; NZXT C650 Bronze PA-6B1BB-EU 650W 80+ Bronze Yarı Modüler Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri Modüler olmayan; FSP Hyper 80+ Pro H3-650 650W 80+ 120mm Fan Power Supply « Gamers Arena - İntegra Teknoloji A.Ş.
Bordovac dedi: pek önemi yok bu sistemi besleyecek kaliteli bi psu önerseniz yeter. Genişletmek için tıkla... Yarı modüler; NZXT C650 Bronze PA-6B1BB-EU 650W 80+ Bronze Yarı Modüler Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri Modüler olmayan; FSP Hyper 80+ Pro H3-650 650W 80+ 120mm Fan Power Supply « Gamers Arena - İntegra Teknoloji A.Ş.
Bordovac Centipat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #20 celilemrednsmnt dedi: Yarı modüler; NZXT C650 Bronze PA-6B1BB-EU 650W 80+ Bronze Yarı Modüler Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri Modüler olmayan; FSP Hyper 80+ Pro H3-650 650W 80+ 120mm Fan Power Supply « Gamers Arena - İntegra Teknoloji A.Ş. Genişletmek için tıkla... modülerin anlamı nedir hocam? bu arada markalarını ilk defa gördüm genelde herkes thermaltake psuları öneriyorda.
celilemrednsmnt dedi: Yarı modüler; NZXT C650 Bronze PA-6B1BB-EU 650W 80+ Bronze Yarı Modüler Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri Modüler olmayan; FSP Hyper 80+ Pro H3-650 650W 80+ 120mm Fan Power Supply « Gamers Arena - İntegra Teknoloji A.Ş. Genişletmek için tıkla... modülerin anlamı nedir hocam? bu arada markalarını ilk defa gördüm genelde herkes thermaltake psuları öneriyorda.