5, 300 TL nasıl çöpe atılır! Ben dün burada söylerken birileri bana laf söylüyordu, site üyeleri yanlış sistem öneriyor dedim çoğunlukla, bakın bu adam bir YouTuber ve paylaşmış olduğu sisteme siz bakın, siz söyleyin.
Evet 5,300 TL nasıl çöpe atılır adlı paylaşım!
Tekrar diyorum sistem alacak arkadaşlar 2-3 hafta forumlar da dolaşıp parçaları kendileri öğrenip kendileri toplasın yoksa böyle çok yanarsiniz bu adam YouTuber ve önerdiği sisteme siz yorum yapın
Abovvvvvv nası sistem lan o.
Anakart ve SSD leş atıyor.
İşlemciyi o anakarta soksan bırakın beni diye bağırır.
Athlon ve ya 1.nesil Ryzen 3 olsan neyse ama cidden kötü.
5800Tl ye 10100F ile aya çıkılırken bu arkadaş bizi yerin dibine sokmuş işlemci anakart ve ekran kartı uyumu ile.
Yeni bir DA geliyor. Sponsorluk hissediyorum. Gerçi bana para verseler ben de kesinlikle yapmam diyemem. Bu işi öğrenmek ve hazır toplamamak daha iyi bence. A320 stokta kaldığı için kullanılmış gibi düşünüyorum.
Abovvvvvv nası sistem lan o.
Anakart ve SSD leş atıyor.
İşlemciyi o anakarta soksan bırakın beni diye bağırır.
Athlon ve ya 1.nesil Ryzen 3 olsan neyse ama cidden kötü.
5800Tl ye 10100F ile aya çıkılırken bu arkadaş bizi yerin dibine sokmuş işlemci anakart ve ekran kartı uyumu ile.
Ne kadar ekmek o kadar köfte. Vatan genelde elde kalan, stoklardan çıkmasını istediği parçaları kullanıyor bu sistemlerde. Yoksa en popüler, en güzel, zaten çok satan parçaları koyup, birde üzerine indirim yapsalar nasıl bir kazançları var bu işten? Şikayet edeceksen prebuild bilgisayar almayacaksın.
Not: Burada Vatan'ı kötülemeye çalışmıyorum tüm mağazalar aynı şeyi yapıyor çünkü onlar için mantıklı olan bu. Ya indirim yapacaklar ya da hazır sistemlerde kullanacaklar o parçaları bir şekilde satmaları lazım.