Modem almanın mantığı nedir?

Stabil bağlantı, daha fazla kullanıcısı, 2.4, 5 ve 6GHz bant genişlikleri, kapsama menzili, sunabildiği maksimum hız, giriş ve çıkış portları, yeni modem arayüzü teknolojileri, modem; RAM, depolama ve işlemci kapasitesi gibi sayamadığım birçok şey. Farkı geçiş yapınca anlıyorsunuz. Size yeterli gibi gelebilir düşük bir hız kullanıyor ve cihazlarınız yeni Wi-Fi teknolojilerini desteklemiyor ise.

Arada görüyorum modem önerisi diye açılan konuları modem almanın mantığı nedir söyleyebilir misiniz? Mesela ben şu an TP-Link TD-W9970 V3 300 Mbps VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu kullanıyorum yeni modem alsam ne değişecek ya da bir şey değişir mi?
TT'nin verdiği VDSL2 modem 1.5 senede bozuldu. Garantisi de 1 senelik olduğu için yardım etmediler. Yeni modem aldık almışken biraz iyisi olsun diye Keenetic Extra DSL aldım. Daha iyi performans başlıca olmak üzere bazı artı özellikleri de var tabi ama benim daha işim düşmedi bunlara.

TT'nin verdiği VDSL2 modem 1.5 senede bozuldu. Garantisi de 1 senelik olduğu için yardım etmediler. Yeni modem aldık almışken biraz iyisi olsun diye Keenetic Extra DSL aldım. Daha iyi performans başlıca olmak üzere bazı artı özellikleri de var tabii ama benim daha işim düşmedi bunlara.

Ben bu modemi kaç yıldır kullandığımı hatırlamıyorum o kadar uzun süre oldu bir sıkıntı çıkartmadı bana.

TT'nin verdiği VDSL2 modem 1.5 senede bozuldu. Garantisi de 1 senelik olduğu için yardım etmediler. Yeni modem aldık almışken biraz iyisi olsun diye Keenetic Extra DSL aldım. Daha iyi performans başlıca olmak üzere bazı artı özellikleri de var tabii ama benim daha işim düşmedi bunlara.

QoS ayarı için bile yeni bir modem almaya değer bence.(yazılım ile gelemeyen bir modem ise)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı