Furkan Yalçın Megapat Katılım 21 Şubat 2016 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2017 #1 Modemimin altında yazan IP 192.168.0.1 ama bu IP'ye giremiyorum. 192.168.1.1 IP adresine girebiliyiroum ama ondada modemin altındaki şifreyi kabul etmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2017
Modemimin altında yazan IP 192.168.0.1 ama bu IP'ye giremiyorum. 192.168.1.1 IP adresine girebiliyiroum ama ondada modemin altındaki şifreyi kabul etmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.853 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2017 #2 Değiştirmediysen şifre genellikle; K.adı : Admin Şifre : Admin Veya Admin - Password şeklinde olabiliyor. Baş harfleri büyük veya küçük olarak dener misin?
Değiştirmediysen şifre genellikle; K.adı : Admin Şifre : Admin Veya Admin - Password şeklinde olabiliyor. Baş harfleri büyük veya küçük olarak dener misin?
Furkan Yalçın Megapat Katılım 21 Şubat 2016 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2017 #3 Kağan K dedi: Değiştirmediysen şifre genellikle; K.adı : Admin Şifre : Admin Veya Admin - Password şeklinde olabiliyor. Baş harfleri büyük veya küçük olarak dener misin? Genişletmek için tıkla... Kardeşim biraz geç cevap verdim kusura bakma. Hiç değiştirmedim ama gene olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2017
Kağan K dedi: Değiştirmediysen şifre genellikle; K.adı : Admin Şifre : Admin Veya Admin - Password şeklinde olabiliyor. Baş harfleri büyük veya küçük olarak dener misin? Genişletmek için tıkla... Kardeşim biraz geç cevap verdim kusura bakma. Hiç değiştirmedim ama gene olmuyor.
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.853 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2017 #4 Silinen üye dedi: Kardeşim biraz geç cevap verdim kusura bakma. Hiç değiştirmedim ama gene olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hangi internet sağlayıcıyı kullanıyorsan onun müşteri hizmetlerini ara ve teknik servis üzerinden arayüz için kullanıcı adı ve şifre alabilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2017
Silinen üye dedi: Kardeşim biraz geç cevap verdim kusura bakma. Hiç değiştirmedim ama gene olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hangi internet sağlayıcıyı kullanıyorsan onun müşteri hizmetlerini ara ve teknik servis üzerinden arayüz için kullanıcı adı ve şifre alabilirsin.
Alex de Souza Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2017 Mesajlar 1.209 Makaleler 1 Çözümler 4 22 Mayıs 2017 #5 Modem üzerinde reset tuşu var. Reset attıktan sonra her şey fabrika ayarlarına döner. Şifrenizi unuttuğunuz zaman bu yöntemi deneyin.
Modem üzerinde reset tuşu var. Reset attıktan sonra her şey fabrika ayarlarına döner. Şifrenizi unuttuğunuz zaman bu yöntemi deneyin.