yahya_zorba
Hectopat
Daha fazla
Biz interneti komşuyla ortak kullanıyoruz modem komşuda bizim evden wi-fi çekmiyor. Evdeki dizüstü ve telefonları wi-fi'a bağlamak için eve bir dağıtıcı almaya karar verdik ve sanırım dağıtıcı yerine modem aldık. (Teknoloji çok ilerledi cahillik başa bela
) aldığımız modem (300Mbps Kablosuz N ADSL2+ Modem Router TD-W8961N - TP-LINK Türkiye'ye Hoş Geldiniz) komşudan gelen kabloyu kasadan çıkartıp direkt modemin arkasında bulunan 4 port'tan 1'ine taktım. Modemin içinden bir kablo daha geliyor. Ek olarak onuda modemin arkasındaki bir porta bağlayıp kasaya taktım. (bilgisayara) Bilgisayarda hiçbir sorun yok. İnternet geliyor fakat wi-fi'de öyle değil. Cihazlar bağlandıktan 15 20 dk sonra internet geliyor ve eğer bağlantı kopar veya tekrar bağlarsam gene 15 20 dk beklemem gerekiyor. Bazen hiç gelmediği veya daha uzun zaman sonra geldiği de oluyor esas soru ben bunun arayüzüne girebilir miyim? Belki girersem sorunu halledebilirim gibime geliyor. Komşunun wi-fi şifresini biliyorum.
Not:İlk aldığımız zaman arayüze girip şifre takamadığımız için bilgisayarcıya götürdük adam yanlış almışsınız ip'ler çakışabilir. İnternet gelemeye bilir mi ne dedi. Ama arayüze girip şifre takabildi peki ben nasıl girebilirim. Şifre değiştirebilirim komşunu kullandığı modem (300Mbps Kablosuz N USB VDSL2 Modem Router TD-W9970 - TP-LINK Türkiye'ye Hoş Geldiniz)
Lütfen yardım edin de artık bu eziyet bitsin lütfen
Not:İlk aldığımız zaman arayüze girip şifre takamadığımız için bilgisayarcıya götürdük adam yanlış almışsınız ip'ler çakışabilir. İnternet gelemeye bilir mi ne dedi. Ama arayüze girip şifre takabildi peki ben nasıl girebilirim. Şifre değiştirebilirim komşunu kullandığı modem (300Mbps Kablosuz N USB VDSL2 Modem Router TD-W9970 - TP-LINK Türkiye'ye Hoş Geldiniz)
Lütfen yardım edin de artık bu eziyet bitsin lütfen
Son düzenleyen: Moderatör: