Modem Arayüzüne Girişte "ERR_NETWORK_ACCESS_DENIED" Hatası

Yer
Minsk
Herkese merhaba. Arkadaşlar iki gündür bu hatayı alıyorum. Kaspersky Internet Security kullanıyorum ve güvenlik duvarında bunun ayarını bir türlü bulamadım. Google'da arama yapıyorum net bir bilgi yok. Bunun ayarını bilen var mıdır? Hiç bir şekilde 192.168.1.1 modem ara yüzüne girişe izin vermiyor :/

Modem.jpg

Öncelikle modemin markasını ve modelini yazabilir misiniz?

Zyxel modem kullanıyorum.

maxresdefault.jpg

Geçici olarak kapamayı denediniz mi?

Eki Görüntüle 390931

Ayrıca modeme WiFi değil, Ethernet üzerinden bağlanmayı deneyin.

Hayır denemedim ve her seferinde korumayı duraklatıp girmeyi mi deneyeceğim :/
Kaspersky kullanıyorsanız ve sorun hala devam ediyorsa:

1. If the main window of Kaspersky application is not on your desktop, bring it up by double-clicking the Kaspersky desktop shortcut (icon) or by double clicking on the smaller Kaspersky icon in the bottom right corner of the screen;

2. Click on the Gear icon in the bottom left corner of the Kaspersky window;
3. On the left side menu select 'Protection';
4. On the right side menu scroll down a bit and select 'Web Anti-Virus';
5. Click on 'Advanced settings';
6. Click on "Configure Trusted URLs";
7. Click on 'Add' and enter the address of the website (192.168.1.1), then tick the 'Active' circle and press 'Add' again.

Son düzenleme:
Çözebildiniz mi sorunu?

Kaspersky'den gelen cevap bu ama hala izin vermiyor. Nod32 kurdum ve onu da ayarladım yine izin vermiyor. Deli etti iyice...

391879

Geçici olarak kapamayı denediniz mi? Ayrıca modeme WiFi değil, Ethernet üzerinden bağlanmayı deneyin.

Sorun çözüldü ilginize teşekkür ederim. Problemi yaratan antivirüs programları değil NordVPN. Bu ayarı açık duruma getirdiğinizde hiçbir şekilde izin vermiyor. Sevgiler.
Kaspersky'den gelen cevap bu ama hala izin vermiyor. Nod32 kurdum ve onu da ayarladım yine izin vermiyor. Deli etti iyice...

391879

Sorun çözüldü ilginize teşekkür ederim. Problemi yaratan antivirüs programları değil NordVPN. Bu ayarı açık duruma getirdiğinizde hiçbir şekilde izin vermiyor. Sevgiler.
capture1.jpg

Dosya Ekleri

• capture1.jpg
    capture1.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı