F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.626 Çözümler 2 18 Mayıs 2023 #11 Creative52 dedi: Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net Genişletmek için tıkla... En son ki hız testim bu şekilde. furkansama dedi: En son ki hız testim bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Hız testi sonucuna göre ping düşük gözüküyor ama oyun içerisin de anlık ping giriyor. Neden kaynaklı olduğunu hala çözemedim. Dosya Ekleri HIZ.png 9,1 KB · Görüntüleme: 22
Creative52 dedi: Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net Genişletmek için tıkla... En son ki hız testim bu şekilde. furkansama dedi: En son ki hız testim bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Hız testi sonucuna göre ping düşük gözüküyor ama oyun içerisin de anlık ping giriyor. Neden kaynaklı olduğunu hala çözemedim.
Burak5415 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 3.425 Çözümler 36 Yer Sakarya/Adapazarı Daha fazla Sistem Özellikleri R5 2400G - VEGA 11 - 8X2 16 GB DDR4 - 240GB M2 Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #12 furkansama dedi: En son ki hız testim bu şekilde. Hız testi sonucuna göre ping düşük gözüküyor ama oyun içerisin de anlık ping giriyor. Neden kaynaklı olduğunu hala çözemedim. Genişletmek için tıkla... Ping 5000 değil küsuratı o
furkansama dedi: En son ki hız testim bu şekilde. Hız testi sonucuna göre ping düşük gözüküyor ama oyun içerisin de anlık ping giriyor. Neden kaynaklı olduğunu hala çözemedim. Genişletmek için tıkla... Ping 5000 değil küsuratı o