Modem değiştirilirse çekim gücü düzelir mi?

ksaasta

Decapat
Daha fazla  
Şu anda internet sağlayıcısı olarak Türk Telekom kullanıyorum ve taahhüdüm bitmek üzere. Mevcut paketim 25 Mbps, bunu 50 Mbps'e yükseltmeyi düşünüyorum. Ancak evde çekim gücüyle ilgili ciddi bir sorun yaşıyorum. Modemim yaklaşık 8–9 yıllık. Yeni bir modem alırsam bu çekim problemi düzelir mi?
Sizce bu nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam modem modeline göre fark eder. Önemli olan yeni modem değil hangi modemi aldığınız. Ekstra antenli modemlerin çekim güçleri antensiz olanlara nazaran bir tık daha iyi.

Ayrıca evinizde çekmiyor dediğiniz yer ile modem arasında duvarlar koridorlar vs varsa hangi modemi koyarsanız koyun zorlanabilir. Modemi de olabildiğince evde tüm koridorları gören ortak bir alana yerleştirin.

Hocam modem modeline göre fark eder. Önemli olan yeni modem değil hangi modemi aldığınız. Ekstra antenli modemlerin çekim güçleri antensiz olanlara nazaran bir tık daha iyi.

Ayrıca evinizde çekmiyor dediğiniz yer ile modem arasında duvarlar koridorlar vs varsa hangi modemi koyarsanız koyun zorlanabilir. Modemi de olabildiğince evde tüm koridorları gören ortak bir alana yerleştirin.
Sağolun bilgi için arada evet bazı yerlerde 2 duvar var ama duvar 1 olan yerlerdede çekmiyor sürekli bağlantı kopuyor sıkıntılı yani kısacası her türlü değişmem gerek.
Yenisini alınca denerim çekiyormu diye çekmezse salona alırım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı