Çözüldü Modem geçmişini nasıl silebilirim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

332579

Kilopat
Makaleler
3
Merhaba arkadaşlar, ben daha yeni öğreniyorum modem geçmişinin olduğunu. Acaba bu modem geçmişi gizli sekmedekileri de gösteriyor mu? Nasıl sileceğim bu geçmişi?

Çözüm
Modem geçmişini silemezsiniz ve göremezsiniz. Sadece Savcılık izni ile, siber suçlarda falan polis alabilir modem geçmişini. Her yiğidin harcı değildir.
Evet keyfiyen bakamazlar fakat devlet isterse o bilgileri vermek zorundalar.

Hakları olmayabilir ama bu yine de bakmayacakları anlamına gelmez. Türkiye'de yaşıyoruz.

Ailem teknolojiden çok anlamazlar sadece telefonlarında Facebook WhatsApp gibi şeyler var bana karıştıkları yok ama devlet istesede başımıza bir iş gelirse kader deyip geçeceğim

Ailem teknolojiden çok anlamazlar sadece telefonlarında Facebook WhatsApp gibi şeyler var bana karıştıkları yok ama devlet istesede başımıza bir iş gelirse kader deyip geçeceğim
İllegal bir durum olabilir fakat Devlet istemedeği sürece modem geçmişine 1. kişiler erişemez.

Kardeşim merak etme hiçbir baba bunu bilmiyordur zaten bilsede işi olmaz diye düşünüyorum.
Modem geçmişini her baba alamaz. Gerçekten zor iş. Genellikle vermiyorlar diye biliyorum. Neyse, içiniz rahat olsun yani. Geçmiş geçmişte kalıyor.

Hocam sadece dayanamayıp 2 kere yaptım zaten bir daha bulaşmam. Fakat ailem görürse iş biter...

Uzun lafın kısası Modem Geçmişiniz hiç bir şekilde silinmez, gerekli durumlarda Servis Sağlayıcınız bakıp, inceleyebilir. Geçmişin silinmesi için isteğe bağlı reset atabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…