DSL profilin işte. Her kullanıcının kendine ait bir müşterinumarası@internetsağlayıcısı.net gibi bir kullanıcı adı ve şifresi olur. Bu bilgiyi girerek modeminin internete bağlanmasını sağlarsın.
Kullanıcı adı ve şifreni bilmiyorsan deneme. İnternete, modemine o bilgileri girmeden bağlanamazsın.
Kardeşim bundan bahsetmiyorum. Bak yukarda yazdım. İnternet sağlayıcınla iletişime geçmeden modemini resetleme. Açıklamasını yapıyorum sana. İnternete bağlanamazsın. Önce kimden internet hizmeti alıyorsan ara ve modemine format atacağını ve DSL kullanıcı adını ve şifreni istediğini söyle.
Kardeşim bundan bahsetmiyorum. Bak yukarıda yazdım. İnternet sağlayıcınla iletişime geçmeden modemini resetleme. Açıklamasını yapıyorum sana. İnternete bağlanamazsın. Önce kimden internet hizmeti alıyorsan ara ve modemine format atacağını ve DSL kullanıcı adını ve şifreni istediğini söyle.
"Kullanıcı adı kısmına admin yazın şifre kısmına ise eğer cihazı Turk Telekomdan aldıysanız turktelekom yazın olmazsa ise ttnet veya admin yazıp giriş yapın."
Modemi sıfırladıktan sonra bu iki kombinasyondan biriyle girersin.
"Kullanıcı adı kısmına admin yazın şifre kısmına ise eğer cihazı Türk Telekom'dan aldıysanız Türk Telekom yazın olmazsa ise TTNET veya admin yazıp giriş yapın."
Modemi sıfırladıktan sonra bu iki kombinasyondan biriyle girersin.