XXXkertenkele Picopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #1 Modemimin IP adresini elim ile nasıl değiştirebilirim? Ya da değiştirebilir miyim?
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 5 Haziran 2021 #2 Değişmiyor diye biliyorum veya reset atarak olabilir yanlışım varsa affola.
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.015 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Haziran 2021 #3 Kapat aç.
F fatrix1907 Megapat Katılım 19 Mart 2016 Mesajlar 300 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #4 Özel bir adres alamazsın modemi kapatıp açarsan rastgele değişir.
Yagmo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 1.231 Çözümler 2 5 Haziran 2021 #5 Statik IP kullanıyorsan ispni arayıp değiştirebilirsin dinamik IP kullanıyorsan modeme res atman yeterlidir.
Statik IP kullanıyorsan ispni arayıp değiştirebilirsin dinamik IP kullanıyorsan modeme res atman yeterlidir.
G Gerek Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.616 Makaleler 1 Çözümler 11 5 Haziran 2021 #6 XXXkertenkele dedi: Modemimin IP adresini elim ile nasıl değiştirebilirim? Ya da değiştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Dinamik IP’yi aç kapa yaparak bile değiştirebilirsiniz, Statik IP‘yi ise değiştirmek için müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeniz gerekebilir.
XXXkertenkele dedi: Modemimin IP adresini elim ile nasıl değiştirebilirim? Ya da değiştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Dinamik IP’yi aç kapa yaparak bile değiştirebilirsiniz, Statik IP‘yi ise değiştirmek için müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeniz gerekebilir.
Burakydn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 1.436 Makaleler 1 Çözümler 22 5 Haziran 2021 #7 Aç kapa olduğuna emin misiniz? Sıfırlanması gerek diye biliyorum.
M mynespc Picopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 394 Çözümler 1 5 Haziran 2021 #8 XXXkertenkele dedi: Modemimin IP adresini elim ile nasıl değiştirebilirim? Ya da değiştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Eğer Statik IP ise değiştiremezsiniz ama Dinamik IP ise modem her Resetlendiği de IP adresinizin genelde son rakamları değişir.
XXXkertenkele dedi: Modemimin IP adresini elim ile nasıl değiştirebilirim? Ya da değiştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Eğer Statik IP ise değiştiremezsiniz ama Dinamik IP ise modem her Resetlendiği de IP adresinizin genelde son rakamları değişir.
XXXkertenkele Picopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #9 fatrix1907 dedi: Özel bir adres alamazsın modemi kapatıp açarsan rastgele değişir. Genişletmek için tıkla... Tamam bunu öğrenmek istiyordum sağ ol
fatrix1907 dedi: Özel bir adres alamazsın modemi kapatıp açarsan rastgele değişir. Genişletmek için tıkla... Tamam bunu öğrenmek istiyordum sağ ol