Türk Telekom modemim var ve bu aralar aşırı ısınma yapıyor yaklaşık 1.5-2 yıldır kullanıyorum sanırsam arada sırada internet kesilmesi de ısınma sorunu yüzünden çıkıyor sizce ne yapmalıyım? Hiçbir fikrim yok.
Türk Telekom modemim var ve bu aralar aşırı ısınma yapıyor yaklaşık 1.5-2 yıldır kullanıyorum sanırsam arada sırada internet kesilmesi de ısınma sorunu yüzünden çıkıyor sizce ne yapmalıyım? Hiçbir fikrim yok.
Notebook soğutucusu nasıl yapılır diye video çekmiştim. O videoda kullandığım fanlar dan sadece 1 tane kullanıp aynı sistemi modeme yapabilirsiniz.
Video:
Notebook soğutucusu nasıl yapılır diye video çekmiştim. O videoda kullandığım fanlar dan sadece 1 tane kullanıp aynı sistemi modeme yapabilirsiniz.
Video:
Elinde kasa fanı varsa modemin arkasına bağlayabilirsin.
Bu benim modemim. Düşük voltajlı bir adaptörle örn. 3-5v 'luk bir adaptör ile (kasa fanları 12v ile çalışır) fanın yavaş ve sessiz çalışmasını sağlıyorum ve modemin ısınmasını önlemiş oluyorum.
Tozdandır büyük ihtimalle. Modemin tüm kablo bağlantılarını sök, soğuk üfleyen bir saç kurutma makinesi varsa onunla tüm deliklerinden hava üfle. Eğer yoksa elektrik süpürgesini deliklere tutup tozunu çek.