AMr.TalhaA Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.383 Çözümler 6 13 Ocak 2025 #11 Ranchen dedi: Nasıl bir anda internet geldi onu anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Temassızlık var büyük ihtimal küçücük harekette bile değişiyor her şey.
Ranchen dedi: Nasıl bir anda internet geldi onu anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Temassızlık var büyük ihtimal küçücük harekette bile değişiyor her şey.
yskaplan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.598 Çözümler 12 Yer Türkiye :) 14 Ocak 2025 #12 Ranchen dedi: İnternet ışığı kırmızı yanıp sönüyordu. Hiç bilmiyorum. İki tane modem var biri küçük biri büyük ikisinde de kırmızı ışık yanıp sönüyordu. Küçük olanda los ışığı yanıp sönüyordu büyük olanda internet ışığı. Genişletmek için tıkla... LOS ışığı kırmızı yanıyorsa kablonuzu kırmışsınızdır. Sağlayıcınızı arayıp kablonuzda sorun olduğunu bildirin ekip gönderip kablonuzu düzeltirler. AMr.TalhaA dedi: Yeni modemlerde ONT cihazı olmaz direk birleşiktir. Galiba zaten modem ışığı derken DSL ışığının kırmızı olmasından bahsediyordur. Genişletmek için tıkla... Her şehire aynı modemler verilmiyor o yüzden 2 ihtimal verdim ki tam tahmin ettiğim gibi ont + router ayrı verilmiş.
Ranchen dedi: İnternet ışığı kırmızı yanıp sönüyordu. Hiç bilmiyorum. İki tane modem var biri küçük biri büyük ikisinde de kırmızı ışık yanıp sönüyordu. Küçük olanda los ışığı yanıp sönüyordu büyük olanda internet ışığı. Genişletmek için tıkla... LOS ışığı kırmızı yanıyorsa kablonuzu kırmışsınızdır. Sağlayıcınızı arayıp kablonuzda sorun olduğunu bildirin ekip gönderip kablonuzu düzeltirler. AMr.TalhaA dedi: Yeni modemlerde ONT cihazı olmaz direk birleşiktir. Galiba zaten modem ışığı derken DSL ışığının kırmızı olmasından bahsediyordur. Genişletmek için tıkla... Her şehire aynı modemler verilmiyor o yüzden 2 ihtimal verdim ki tam tahmin ettiğim gibi ont + router ayrı verilmiş.