Modem kablosu düzenlenirken internet gitti

Ranchen

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI RX 5600 XT Mech OC | Ryzen 5 2600 | 16 GB 3200 MHZ | B450M-A Pro Max | Kioxia Exceria G2 500 GB | Toshiba TR200 480 GB | XIGMATEK Beast | X-Power 650W 80+ | AOC 24G42E
Merhaba arkadaşlar, birkaç gün önce internetimi Türk Telekom fiber internet olarak değiştirdim. Sonrasında modemin yerini değiştirmek istedim ve kabloları daire şeklinde sardım ve o sırada modemin internet ışığı kırmızıya döndü. Kablo zarar görmüş müdür?

Merhaba arkadaşlar, birkaç gün önce internetimi Türk Telekom fiber internet olarak değiştirdim. Sonrasında modemin yerini değiştirmek istedim ve kabloları daire şeklinde sardım ve o sırada modemin internet ışığı kırmızıya döndü. Kablo zarar görmüş müdür?

DSL ışığı yanmıyorsa mecbur yetkililer gelmeli uzatmak için. Genellikle sorunlu yeri keserler. Yada farklı bir şeyde yapabilirler ancak benim bildiğim böyle.

Merhabalar, genelde 2 adet cihaz kurulur birisi ONT Cihazı (küçük cihaz) diğeri Router (modem benzeri) bu cihazlardan küçük olan ONT cihazı üzerinde kırmızı bir ışık yanıyor mu? Yada direkt tek bir modem varsada onda kırmızı ışık yanıyor mu?

Merhaba, genelde 2 adet cihaz kurulur birisi ONT cihazı (küçük cihaz) diğeri router (modem benzeri) bu cihazlardan küçük olan ONT cihazı üzerinde kırmızı bir ışık yanıyor mu? Ya da direkt tek bir modem varsa da onda kırmızı ışık yanıyor mu?

Yeni modemlerde ONT cihazı olmaz direk birleşiktir. Galiba zaten modem ışığı derken DSL ışığının kırmızı olmasından bahsediyordur.

Yeni modemlerde ONT cihazı olmaz direk birleşiktir. Galiba zaten modem ışığı derken DSL ışığının kırmızı olmasından bahsediyordur.
İnternet ışığı kırmızı yanıp sönüyordu.

Büyük ihtimal temassızlık var yani büyük ihtimal yakında ya da ileride internetiniz gidecek önceden yaşadığınız gibi.
Hiç bilmiyorum.

Merhaba, genelde 2 adet cihaz kurulur birisi ONT cihazı (küçük cihaz) diğeri router (modem benzeri) bu cihazlardan küçük olan ONT cihazı üzerinde kırmızı bir ışık yanıyor mu? Ya da direkt tek bir modem varsa da onda kırmızı ışık yanıyor mu?

İki tane modem var biri küçük biri büyük ikisinde de kırmızı ışık yanıp sönüyordu. Küçük olanda los ışığı yanıp sönüyordu büyük olanda internet ışığı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı