Modem kablosu en ufak harekette interneti kesiyor

OverRar00

Hectopat
Kablodaki tellerin ikisini de birbiri ile temas ettirmeden bağlıyorum ve ikisini de elektrik bandı ile bağlıyorum. Sonra o iki sardığımı da bağlıyorum, internet düzeliyor. Ama evin içinde en ufak esinti olsa kablo yerinden çıkmasa bile internet yeniden kısa süreli kesiliyor. Ne yapabilirim bunun için?

Sorun devam ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kabloya baktılar kabloyu değiştirin düzelir dediler. Saçmalıkta burada başlıyor ev sıfır yeni taşındım. 3 gün koca müstakil eve kablo çektirmek ile uğraştım nihayet bitti sadece bağlantı kablosu kaldı. Ek bir kablo ile yine hallettim 3-4 gün sorunsuz kullandım şimdi yeniden baş göstermeye başladı. 10-20 dakika sorunsuz son hızda kullanıyorum sonra aniden pat diye gidiyor.

Öncelikle bağlantı kablosuna kadar gelen kısmın ölçülmesi gerekli. Buraya kadar hat değerlerinde sorun var ise çekilen kabloda ya da vericide sorun var demektir. Eğer buraya kadar sorun yoksa sizin çektiğiniz bağlantı kablosunda problem olabilir.​

Öncelikle bağlantı kablosuna kadar gelen kısmın ölçülmesi gerekli. Buraya kadar hat değerlerinde sorun var ise çekilen kabloda ya da vericide sorun var demektir. Eğer buraya kadar sorun yoksa sizin çektiğiniz bağlantı kablosunda problem olabilir.​

Şu an 2 saattir interneti hiç kesinti olmadan kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı