MehmetBayrak Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 569 Çözümler 2 2 Eylül 2020 #1 Evimdeki modemi koymak istediğim yere ADSL kablosu yetişmiyor, uzatmak istiyorum fakat kabloyu kesmeden ( aparat ile) nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bunun için önerileriniz nelerdir?
Evimdeki modemi koymak istediğim yere ADSL kablosu yetişmiyor, uzatmak istiyorum fakat kabloyu kesmeden ( aparat ile) nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bunun için önerileriniz nelerdir?
ahmed ensar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2016 Mesajlar 1.066 Makaleler 7 Çözümler 6 2 Eylül 2020 #2 Diğer Ağ Ürünleri Modelleri ve Fiyatları - n11 Diğer Ağ ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Diğer Ağ çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Diğer Ağ Ürünleri Modelleri ve Fiyatları - n11 Diğer Ağ ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Diğer Ağ çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Ülker Çikolatalı Gofret Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 6 Yer Full Bridge Rectifier 2 Eylül 2020 #3 Yetişmeyen yer ile modemin arasındaki uzaklığı ölçüp ona göre kablo almanız ve birleştirmek için de ADSL splitter kullanabilirsiniz.
Yetişmeyen yer ile modemin arasındaki uzaklığı ölçüp ona göre kablo almanız ve birleştirmek için de ADSL splitter kullanabilirsiniz.
deactivatedfemo Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 683 Çözümler 2 2 Eylül 2020 #4 Splitter varsa aynı işlevi görecektir, sadece splitterdan modeme kadar telefon kablosu almanız yeterli olur.
Splitter varsa aynı işlevi görecektir, sadece splitterdan modeme kadar telefon kablosu almanız yeterli olur.
MehmetBayrak Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 569 Çözümler 2 2 Eylül 2020 #5 Alfais 4438 Ca55 6 Kablo Ekleyici Uzatma Uzatıcı Rj45 Ek Fiyatı bu işimi görür mü?
Ülker Çikolatalı Gofret Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 6 Yer Full Bridge Rectifier 2 Eylül 2020 #6 MehmetBayrak dedi: Alfais 4438 Ca55 6 Kablo Ekleyici Uzatma Uzatıcı Rj45 Ek Fiyatı bu işimi görür mü? Genişletmek için tıkla... Sizin gösterdiğiniz ürün RJ45 yani Ethernet kablosu. ADSL kabloya uyum sağlamaz. Uyum sağlaması için aynı ürünün RJ11 olanını almanız lazım.
MehmetBayrak dedi: Alfais 4438 Ca55 6 Kablo Ekleyici Uzatma Uzatıcı Rj45 Ek Fiyatı bu işimi görür mü? Genişletmek için tıkla... Sizin gösterdiğiniz ürün RJ45 yani Ethernet kablosu. ADSL kabloya uyum sağlamaz. Uyum sağlaması için aynı ürünün RJ11 olanını almanız lazım.