Merhaba konudan bağımsız bir şey soracağım. Modem kullanıcı adımı ve parolamı nasıl öğrenebilirim? Superonline kullanıyorum. Modemin arkasında yazmıyor.
Merhaba konudan bağımsız bir şey soracağım. Modem kullanıcı adımı ve parolamı nasıl öğrenebilirim? Superonline kullanıyorum. Modemin arkasında yazmıyor.
Hocam modeminin markasını yaz internete orada birkaç alternatif şifre ve kullanıcı adı olacak onlardan biridir muhtemelen.Onu da 192.xxx şeklindeki yerde deneyerek bulursun.Merhaba konudan bağımsız bir şey soracağım. Modem kullanıcı adımı ve parolamı nasıl öğrenebilirim? Superonline kullanıyorum. Modemin arkasında yazmıyor.
Kullanıcı adı admin, şifre Superonline oluyor. Bende öyle.
Hocam bunlar her modemde değişiklik gösteriyor. "Marka,model dns değiştrme" şekilde arama yaparsanız daha sağlıklı olur.Merhaba modem arayüzüne girdim ve DNS değiştirmek istiyorum fakat bulamadım nerede?
Hocam bunlar her modemde değişiklik gösteriyor. "Marka, model DNS değiştrme" şekilde arama yaparsanız daha sağlıklı olur.
Yardımcı olabilmek adına kendi modemim üzerinden anlatayım:
Yerel Ağ -> LAN -> DHCP Sunucusu
Burada
IPv4 sekmesinden
DHCP Başlangıç IP adresi'ne en küçük değeri
DHCP Bitiş IP adresi'ne en büyük değeri yazın.
IPv6 sekmesine tıklayın
DNS Sunucu1 verilen ilk değeri
DNS Sunucu2 verilen ikinci değeri girin ve kaydedin.
Discorda DNS değişikliği ile giriliyor mu bilmiyorum. Ama bahsettiğim bölge kırmızı ile işaretlediğim alan.Merhaba discorda girmek için hangi ayarı yapmam gerekiyorEki Görüntüle 2349898
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.