Modem kullanıcı adı ve parolası nasıl öğrenilebilir?

Gqkmen885

Femtopat
Merhaba konudan bağımsız bir şey soracağım. Modem kullanıcı adımı ve parolamı nasıl öğrenebilirim? Superonline kullanıyorum. Modemin arkasında yazmıyor.

Merhaba konudan bağımsız bir şey soracağım. Modem kullanıcı adımı ve parolamı nasıl öğrenebilirim? Superonline kullanıyorum. Modemin arkasında yazmıyor.

Modem marka modeli nedir? Modem arayüzüne giriş kullanıcı adı şifresinden bahsediyorsun değil mi?

Kullanıcı adı admin, şifre superonline oluyor. Bende öyle.

Hocam modeminin markasını yaz internete orada birkaç alternatif şifre ve kullanıcı adı olacak onlardan biridir muhtemelen.Onu da 192.xxx şeklindeki yerde deneyerek bulursun.

Parolayı değiştirmediysen zaten yazar arkada WLAN key yazan şifre Ağ adınında arkasında yazması lazım

Modern marka ve modelini google da aratarak giriş bilgisini öğrenebilirsin.
Marka ve modelini yazarsan yardımcı olmak isterim.
Genlde
Kullanıcı adı: "admin","ttnet"
parola: "password","ttnet","superonline"
olabiliyor.

Merhaba modem arayüzüne girdim ve DNS değiştirmek istiyorum fakat bulamadım nerede?
Hocam bunlar her modemde değişiklik gösteriyor. "Marka,model dns değiştrme" şekilde arama yaparsanız daha sağlıklı olur.
Yardımcı olabilmek adına kendi modemim üzerinden anlatayım:
Yerel Ağ -> LAN -> DHCP Sunucusu
Burada
IPv4 sekmesinden
DHCP Başlangıç IP adresi'ne en küçük değeri
DHCP Bitiş IP Adresi'ne en büyük değeri yazın.
IPv6 sekmesine tıklayın
DNS Sunucu1
verilen ilk değeri
DNS Sunucu2 verilen ikinci değeri girin ve kaydedin.

Hocam bunlar her modemde değişiklik gösteriyor. "Marka, model DNS değiştrme" şekilde arama yaparsanız daha sağlıklı olur.
Yardımcı olabilmek adına kendi modemim üzerinden anlatayım:
Yerel Ağ -> LAN -> DHCP Sunucusu
Burada
IPv4 sekmesinden
DHCP Başlangıç IP adresi'ne en küçük değeri
DHCP Bitiş IP adresi'ne en büyük değeri yazın.
IPv6 sekmesine tıklayın
DNS Sunucu1
verilen ilk değeri
DNS Sunucu2 verilen ikinci değeri girin ve kaydedin.

Merhaba discorda girmek için hangi ayarı yapmam gerekiyor
1731356858602.png

Geri
Yukarı