Modem mi sorunlu, altyapı mı?

Türk Telekom'un altyapısı var, 46MB paket 50MB ama 35MB veriyor. Kesinti olmaması için diye böyle yapıyorlar diye biliyorum, sorun o değil ancak garip garip kesintiler yaşıyorum. 1080p Netflix açık, 2 tane telefon bağlı, boştalar. Minecraft online sunucuda bile kesinti yaşıyorum. Modem Türk Telekom'un verdiği Huawei modeli. TP-Link'in USB Wi-Fi entegresi ile bağlanıyorum. Modem 4-5 senelik olmuştur. Acaba sorun modemde mi, altyapıda mı, nasıl anlarız?

Türk Telekom'un altyapısı var, 46MB paket 50 MB ama 35MB veriyor. Kesinti olmaması için diye böyle yapıyorlar diye biliyorum, sorun o değil ancak garip garip kesintiler yaşıyorum. 1080p Netflix açık, 2 tane telefon bağlı, boştalar. Minecraft Online sunucuda bile kesinti yaşıyorum. Modem Türk Telekom'un verdiği Huawei modeli. TP-Link'in USB Wi-Fi entegresi ile bağlanıyorum. Modem 4-5 senelik olmuştur. Acaba sorun modemde mi, altyapıda mı, nasıl anlarız?

25-30 MB paket vardı geçen aylarda. 50 MB yükselttik Ethernet kablosu olmasına rağmen kesintiler olmaya başladı. Paket yükseltince kesintiye uğrayan internet ilk defa görüyorum. Muhtemelen altyapı kaynaklıdır.

Sorun USB Wi-Fi adaptörde veya kablosuz bağlantı kararsızlığında. Masaüstü bilgisayarda, hele ki USB adaptörle online oyun oynamak paket kaybı ve anlık kopma garantilidir. Altyapı mı modem mi anlamanın tek yolu deneme yanılmadır.

Sorun USB Wi-Fi adaptörde veya kablosuz bağlantı kararsızlığında. Masaüstü bilgisayarda, hele ki USB adaptörle Online oyun oynamak paket kaybı ve anlık kopma garantilidir. Altyapı mı modem mi anlamanın tek yolu deneme yanılmadır.

Hocam bu sorundan dolayı 2 gün önce yeni Wi-Fi adaptör aldım TP-Link Archer t3u kesintiler devam ediyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı