T thxx Hectopat Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 270 Çözümler 2 1 Temmuz 2020 #1 TTNET ZyXEL modemim var ve dün sabah elektrik gidip geldikten sonra resimdeki gibi oldu ve reset de atamıyorum. Müşteri hizmetleri arıza kaydı oluşturduk deyip baştan savdı. Benim yapabileceğim bir şey yok mu? Dosya Ekleri 20200701_132928.jpg 876,4 KB · Görüntüleme: 59 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2020
TTNET ZyXEL modemim var ve dün sabah elektrik gidip geldikten sonra resimdeki gibi oldu ve reset de atamıyorum. Müşteri hizmetleri arıza kaydı oluşturduk deyip baştan savdı. Benim yapabileceğim bir şey yok mu?
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 1 Temmuz 2020 #3 Hard reset diye birşey var ZyXEL modemlerde. Kullanım kılavuzunda yazıyordu.
AKADAG Hectopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 621 1 Temmuz 2020 #4 Büyük ihtimalle kablo ile alakalı bu yüzden Power kablosunu sök ve geri tak olmaz ise hard reset yap.
Büyük ihtimalle kablo ile alakalı bu yüzden Power kablosunu sök ve geri tak olmaz ise hard reset yap.
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 1 Temmuz 2020 #5 Sizin için buldum hard reseti deneyin ben böyle çözmüştüm sorunu. Bazen yağmurlu havalarda şimşekten dolayı modem kendini korumaya alabiliyor.
Sizin için buldum hard reseti deneyin ben böyle çözmüştüm sorunu. Bazen yağmurlu havalarda şimşekten dolayı modem kendini korumaya alabiliyor.
Álvaro Morte Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.072 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Teknikeri 1 Temmuz 2020 #6 Elektrik anlık mı gelip gitti? Eğer öyle olduysa fazla elektrikden modem yanmış olabilir.
T thxx Hectopat Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 270 Çözümler 2 1 Temmuz 2020 #7 Álvaro Morte dedi: Elektrik anlık mı gelip gitti? Eğer öyle olduysa fazla elektrikden modem yanmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Yani anlık değildi gitti yarım saat sonra tekrar geldi. Modem gitmiş gibi görünüyor son çare modem yazılımını güncellemeyi deneyeceğim
Álvaro Morte dedi: Elektrik anlık mı gelip gitti? Eğer öyle olduysa fazla elektrikden modem yanmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Yani anlık değildi gitti yarım saat sonra tekrar geldi. Modem gitmiş gibi görünüyor son çare modem yazılımını güncellemeyi deneyeceğim