Modem resetlenince kuruluma gerek var mı?

BrnKrkz

Hectopat
Selam. Arkadaşım modem şifresini değişmek istiyor fakat modem arayüzüne giriş yapamıyor tüm hazır şifreleri denedik. Bu yüzden modemi sıfırlamak istiyor fakat bilgisayarı yok dolayısıyla Ethernet'le bağlanamayacak. Modemi resetledikten sonra direkt modem üstünde yazan şifreyle bağlanabilir mi yoksa ayrıca bie kurulum yapmasına gerek var mı? Modem TP-Link internet sağlayıcısı Türk Telekom.

Selam. Arkadaşım modem şifresini değişmek istiyor fakat modem arayüzüne giriş yapamıyor tüm hazır şifreleri denedik. Bu yüzden modemi sıfırlamak istiyor fakat bilgisayarı yok dolayısıyla Ethernet'le bağlanamayacak. Modemi resetledikten sonra direkt modem üstünde yazan şifreyle bağlanabilir mi yoksa ayrıca bie kurulum yapmasına gerek var mı? Modem TP-Link internet sağlayıcısı Türk Telekom.

Sanırım kendi kuruluyordu TT de.

WIFI ile modemin üstündeki şifreyle bağlanabilir. İnternet erişimi için modem arayüzüne ISS'nin verdiği kullanıcı adı ve parola girmenizi isteyebilir.

TT de ayarlar otomatik yapılıyor diye biliyorum. Fakat kurulum için Ethernet'e gerek yok sanırsam ben Wi-Fi ile kurulum yapıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı