Web Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2014 Mesajlar 1.059 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #11 Modemin içinden wifi ayarlarına bak. Şifresi değişmiştir resetlenince.
yukiistaken Hectopat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 76 Çözümler 1 17 Mayıs 2021 #12 DarkReader dedi: TurkNet fiber kullanıyorum modemi resetledim internet gitti. Genişletmek için tıkla... 192.168.1.1'den modem arayüzüne gir ve şifreyi değiştir. Şifreyi değiştiremem diyorsan, modemin arkasında şifre yazıyor. Onunla birlikte Wi-Fi'ye bağlan.
DarkReader dedi: TurkNet fiber kullanıyorum modemi resetledim internet gitti. Genişletmek için tıkla... 192.168.1.1'den modem arayüzüne gir ve şifreyi değiştir. Şifreyi değiştiremem diyorsan, modemin arkasında şifre yazıyor. Onunla birlikte Wi-Fi'ye bağlan.
Emre SÜRER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.959 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mayıs 2021 #13 Modemi resetlediğinizde eğer şifreyi değişitrdiyseniz o da fabrika ayarlarına döner. Modemin altında/arkasında yazması gerekiyor. Wifi ağını unutup tekrardan bağlanın modemdeki şifre ile.
Modemi resetlediğinizde eğer şifreyi değişitrdiyseniz o da fabrika ayarlarına döner. Modemin altında/arkasında yazması gerekiyor. Wifi ağını unutup tekrardan bağlanın modemdeki şifre ile.
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 17 Mayıs 2021 #14 Yok öyle değil şifreyi girdiğim halde bağlanmıyor zaten sanırım modemin yazılımı sorunluymuş. Ama nasıl düşüreceğimi bilmiyorum.
Yok öyle değil şifreyi girdiğim halde bağlanmıyor zaten sanırım modemin yazılımı sorunluymuş. Ama nasıl düşüreceğimi bilmiyorum.
yukiistaken Hectopat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 76 Çözümler 1 17 Mayıs 2021 #15 DarkReader dedi: Yok öyle değil şifreyi girdiğim halde bağlanmıyor zaten sanırım modemin yazılımı sorunluymuş. Ama nasıl düşüreceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Modem kurulumunu kendi ellerinle yaptın mı ?
DarkReader dedi: Yok öyle değil şifreyi girdiğim halde bağlanmıyor zaten sanırım modemin yazılımı sorunluymuş. Ama nasıl düşüreceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Modem kurulumunu kendi ellerinle yaptın mı ?
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 17 Mayıs 2021 #16 Sorun çözüldü TurkNet WAN şifresi verdi onu girdim.