Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #1 Merhaba. Modemin arayüz şifresini unuttum. Sıfırlarsam arayüz şifresi de sıfırlanıyormuş. Ama modemin üstünde herhangi bir Wi-Fi ismi ve şifresi yazmıyor. Sıfırlarsam Wi-Fi'ya nasıl bağlanacağım? Şifre gider mi?
Merhaba. Modemin arayüz şifresini unuttum. Sıfırlarsam arayüz şifresi de sıfırlanıyormuş. Ama modemin üstünde herhangi bir Wi-Fi ismi ve şifresi yazmıyor. Sıfırlarsam Wi-Fi'ya nasıl bağlanacağım? Şifre gider mi?
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 30 Ağustos 2023 #11 PPPoE şifreniz dahil her şey sıfırlanır evet. Artı 0 Eksi
The End Gigapat Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 1.737 Makaleler 13 Çözümler 10 Yer Adana / İstanbul 30 Ağustos 2023 #12 Modemin arkasında yazması lazım. Yazmıyorsa sıfırladıktan sonra arayüzden öğrenip değiştirebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #13 SHYAH dedi: PPPoE şifreniz dahil her şey sıfırlanır evet. Genişletmek için tıkla... Şifre yazmıyor ki nereden bulabilirim. The End dedi: Modemin arkasında yazması lazım. Yazmıyorsa sıfırladıktan sonra arayüzden öğrenip değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yazmıyor. İnternete bağlanmadan da arayüze giremem. Artı 0 Eksi
SHYAH dedi: PPPoE şifreniz dahil her şey sıfırlanır evet. Genişletmek için tıkla... Şifre yazmıyor ki nereden bulabilirim. The End dedi: Modemin arkasında yazması lazım. Yazmıyorsa sıfırladıktan sonra arayüzden öğrenip değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yazmıyor. İnternete bağlanmadan da arayüze giremem.
AMİDALA Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 583 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pazarlama takım lideri 30 Ağustos 2023 #14 Rsmefaw dedi: Şifre yazmıyor ki nereden bulabilirim. Genişletmek için tıkla... Arayüzden öğren Artı 0 Eksi
KS KS Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #15 AMİDALA dedi: Arayüzden öğren Genişletmek için tıkla... Arayüz şifresini unuttum. Artı 0 Eksi
AMİDALA Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 583 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pazarlama takım lideri 30 Ağustos 2023 #16 Rsmefaw dedi: Arayüz şifresini unuttum. Genişletmek için tıkla... 1234 dür Artı 0 Eksi
paradisev5 Centipat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #17 Rsmefaw dedi: Arayüz şifresini unuttum. Genişletmek için tıkla... ttnet, turktelekom, admin gibi şeyler oluyor. Modemin modelini yaz google'da arat. Artı 0 Eksi
Rsmefaw dedi: Arayüz şifresini unuttum. Genişletmek için tıkla... ttnet, turktelekom, admin gibi şeyler oluyor. Modemin modelini yaz google'da arat.
KS KS Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #18 AMİDALA dedi: 1234 dür Genişletmek için tıkla... Hiçbiri olmuyor hocam sanırım önceden değiştirmiştim. Artı 0 Eksi
AMİDALA dedi: 1234 dür Genişletmek için tıkla... Hiçbiri olmuyor hocam sanırım önceden değiştirmiştim.
The End Gigapat Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 1.737 Makaleler 13 Çözümler 10 Yer Adana / İstanbul 30 Ağustos 2023 #19 Rsmefaw dedi: Yazmıyor. İnternete bağlanmadan da arayüze giremem. Genişletmek için tıkla... Arayüze girmek için bilgisayara ethernet kablosu ile bağlanmanız yeterli oluyor. Artı 0 Eksi
Rsmefaw dedi: Yazmıyor. İnternete bağlanmadan da arayüze giremem. Genişletmek için tıkla... Arayüze girmek için bilgisayara ethernet kablosu ile bağlanmanız yeterli oluyor.
KS KS Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #20 The End dedi: Arayüze girmek için bilgisayara ethernet kablosu ile bağlanmanız yeterli oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam PC masaüstü ve modemden uzakta. Ethernet kablom da yok başka bilgisayar da yok. Artı 0 Eksi
The End dedi: Arayüze girmek için bilgisayara ethernet kablosu ile bağlanmanız yeterli oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam PC masaüstü ve modemden uzakta. Ethernet kablom da yok başka bilgisayar da yok.