Modem şifre doğru olduğu halde hata veriyor

Makaleler
2
İlk kez girdiğimde kullanınıcı adı admin şifre Superonline olarak girdim, girince kendi şifrenizi oluşturun dedi. Ben de bir şifre yaptım sonra onu kaydedip masaüstünde not defterine yazdım. Şu an girmeye çalışınca giremiyorum. Şifre doğru olduğu halde küçük büyük harfe de dikkat ediyorum ama kullanıcı adı veya şifre hatalı diyor. Yardım edin lütfen.

Son düzenleme:
Default şifresini denediniz mi? Kaydetmeyip "Geç" demiş olabilirsiniz.
Default şifresini de denedim olmuyor.
Sende bir hata var yada fazladan bir tuşa yada yanlış bir yere basmış olabilirsin müşteri hizmetlerinden öğrenilebilir diye düşünüyorum acilse modemi resetleyebilirsin.
Ben de öyle düşünüyorum yeni şifreyi yazarken istemeden başka bir tuşa basıp kaydetmiş olabilirim.
Modem resetlenince şifre gitmiş olabilir ilk gelen şifreyi tekrar dene.
Modemi resetlemedim ama denedim ilk gelen şifreyi olmuyor.
Modemin arkasında iğne deliğinden biraz büyük bir reset kısmı var. Ordan iğne veya benzeri birşey ile resetleyebilirsin. Bir süre reset butonuna basılı tut.
Modem ulaşmakta zorluk çekeceğim bir yerde o yüzden reset atmayı en son çözüm olarak düşünüyorum eğer bilgisayardan halledemeyeceksem.
Modemi fabrika ayarlarına döndürmeniz durumunda ADSL Kullanıcı Adı ve Şifre'yi de haliyle silecektir. Elinizde bu bilgiler varsa sıfırlayabilirsiniz, yoksa müşteri hizmetlerinden talep edebilirsiniz. ISS'nin vermiş olduğu modemi kullanıyor iseniz Fabrika Ayarları'na geri dönmeniz durumunda modem kendine gelince ADSL Kullanıcı Adı ve Şifre'yi otomatik ayarlayacaktır.
Turkcell'in verdiği modemi kullanıyorum fiber olarak. Sitede Superonline hesabıma giriş yaptım bütün ayarları kurcaladım ama bunun şifresini değiştirmeyi bulamadım.
ADSL Kullanıcı Adı ve Şifre sıfırlanmıyor modem kendi modemleri ise.
Modem Turkcell'in verdiği modem.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı