M MrRob0t Centipat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 31 Çözümler 1 9 Kasım 2024 #1 Dediğim gibi modem üzerinden DNS değiştirdim DNS'in yanında (şifrelenmemiş) yazıyor bir sorun teşkil eder mi normali mi bu?
Dediğim gibi modem üzerinden DNS değiştirdim DNS'in yanında (şifrelenmemiş) yazıyor bir sorun teşkil eder mi normali mi bu?
Çözüm DellaPesco 11 Kasım 2024 MrRob0t dedi: Nasıl şifrelenmesini sağlayacağım? Claudflare DNS girmiştim. Genişletmek için tıkla... HTTPS-DNS seçeneğini aktif etmeniz yeterli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MrRob0t dedi: Nasıl şifrelenmesini sağlayacağım? Claudflare DNS girmiştim. Genişletmek için tıkla... HTTPS-DNS seçeneğini aktif etmeniz yeterli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
DellaPesco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.977 Çözümler 48 Yer İç Anadolu 9 Kasım 2024 #2 Şifreleme işlem,i üçüncü tarafların gezinme eyleminize karşı casusluk yapmasına izin vermez. Sizin bağlantınız şifreli değil kısaca. Artı 0 Eksi
Şifreleme işlem,i üçüncü tarafların gezinme eyleminize karşı casusluk yapmasına izin vermez. Sizin bağlantınız şifreli değil kısaca.
KS KS M MrRob0t Centipat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 31 Çözümler 1 11 Kasım 2024 #3 DellaPesco dedi: Şifreleme işlem, i üçüncü tarafların gezinme eyleminize karşı casusluk yapmasına izin vermez. Sizin bağlantınız şifreli değil kısaca. Genişletmek için tıkla... Nasıl şifrelenmesini sağlayacağım? Claudflare DNS girmiştim. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
DellaPesco dedi: Şifreleme işlem, i üçüncü tarafların gezinme eyleminize karşı casusluk yapmasına izin vermez. Sizin bağlantınız şifreli değil kısaca. Genişletmek için tıkla... Nasıl şifrelenmesini sağlayacağım? Claudflare DNS girmiştim.
DellaPesco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.977 Çözümler 48 Yer İç Anadolu 11 Kasım 2024 #4 MrRob0t dedi: Nasıl şifrelenmesini sağlayacağım? Claudflare DNS girmiştim. Genişletmek için tıkla... HTTPS-DNS seçeneğini aktif etmeniz yeterli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
MrRob0t dedi: Nasıl şifrelenmesini sağlayacağım? Claudflare DNS girmiştim. Genişletmek için tıkla... HTTPS-DNS seçeneğini aktif etmeniz yeterli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS M MrRob0t Centipat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 31 Çözümler 1 12 Kasım 2024 #5 DellaPesco dedi: HTTPS-DNS seçeneğini aktif etmeniz yeterli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, yaptım. Telefonlarda da bir şey yapmam gerekiyor mu acaba güvenlik için? Yoksa onlarda sıkınıtı yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
DellaPesco dedi: HTTPS-DNS seçeneğini aktif etmeniz yeterli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, yaptım. Telefonlarda da bir şey yapmam gerekiyor mu acaba güvenlik için? Yoksa onlarda sıkınıtı yok mu?
DellaPesco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.977 Çözümler 48 Yer İç Anadolu 12 Kasım 2024 #6 MrRob0t dedi: Çok teşekkür ederim, yaptım. Telefonlarda da bir şey yapmam gerekiyor mu acaba güvenlik için? Yoksa onlarda sıkınıtı yok mu? Genişletmek için tıkla... Rica ederim, mobil için pek önemli değil bana göre sadece pop-up reklam çok çıkıyor. Mobil reklam engelleyici kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
MrRob0t dedi: Çok teşekkür ederim, yaptım. Telefonlarda da bir şey yapmam gerekiyor mu acaba güvenlik için? Yoksa onlarda sıkınıtı yok mu? Genişletmek için tıkla... Rica ederim, mobil için pek önemli değil bana göre sadece pop-up reklam çok çıkıyor. Mobil reklam engelleyici kullanabilirsiniz.