Modem ya da router önerisi

smithblacksmith

Megapat
Makaleler
10
Daha fazla  
Merhaba,
35 Mbps Vodafone fiber kullanmaktayım, kurulum aşamasında verdikleri Huawei marka modem çok kötü.
100 m² evde uç kısımlarda çekmediği oluyor.
Wi-Fi kullanırken kopmalar oluyor.

Evimiz küçük, şu an modemle aramda 15 metre ya var ya yok ona rağmen hız bu kadar düşüyor.
Örneğin Valorant oynayamıyorum kendi odamda, ya da mobil oyun vs...
200₺ civarına modem ya da router önerir misiniz? (geçebilir 2. el de bakabilirim)
Binadan bana gelen interneti takıp Wi-Fi üzerinden interneti yaymaya hangisi yarıyor bilmiyorum. Router sanırım...

Modem şu an 6- 7 metre ötemde, duvar yok hız aşağıdaki gibi ve benden başka bağlanan yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer kablolu şekilde bağlandığında yine aynı hızları alıyorsan öncelikle internet servis sağlayınca görüşmelisin. Sana tavsiyem aldığın modem yada router da 5Ghz olmasına dikkat et onu al. Aldığında 5Ghz kanalın adını farklı şekilde kaydedip ona bağlanmalısın

Kablolu kullanılınca 35 Mbps sabit Full hız vsriyor.

Kablolu kullanılınca 35 Mbps sabit Full hız vsriyor.

Bende de aynen öyleydi modem fiyatları çok yüksek olduğu için 30 metre kablo aldım kasayı nereye taşırsam kabloyu oraya çekiyorum kafam rahat fakat Wi-Fi'de dediğiniz gibi 50 Mbps internetim var ama Wi-Fi'ye gelince iş pingden geçilmiyor üstüne 11 Mbps falan veriyor. Şimdiye kadar istediğiniz fiyata iyi bir modem görmedim ne ikinci el ne de sıfır

Kopma olmasa sorun yok, telefonda 11 Mbps alıyorum.

Laptop ile (ASUS TUF A15) Kbps değerlerine iniyor YouTube bile açmıyor kendi odamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…