efee33 Picopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 43 Çözümler 1 7 Temmuz 2024 #1 Altyapımız VDSL destekli acaba modem arayüzünden VDSL açarsam sıkıntı olur mu? Eki Görüntüle 2244232
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.399 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2024 #2 Bunu sorduğuna göre ADSL pakettesiniz, şu an açamazsınız; internet gider.
efee33 Picopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 43 Çözümler 1 7 Temmuz 2024 #3 gereksiz yere düzenleme yetkim gitdi ben zaten onaylanmadan önce konuyu kapatın yazmıstım Katy Perry dedi: Bunu sorduğuna göre ADSL pakettesiniz, şu an açamazsınız; internet gider. Genişletmek için tıkla... vdsldeymisim
gereksiz yere düzenleme yetkim gitdi ben zaten onaylanmadan önce konuyu kapatın yazmıstım Katy Perry dedi: Bunu sorduğuna göre ADSL pakettesiniz, şu an açamazsınız; internet gider. Genişletmek için tıkla... vdsldeymisim
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.399 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2024 #4 efee33 dedi: gereksiz yere düzenleme yetkim gitdi ben zaten onaylanmadan önce konuyu kapatın yazmıstım Genişletmek için tıkla... Gereksiz falan değil, moderatöre bir şey iletmek istiyorsan rapor atacaksın.
efee33 dedi: gereksiz yere düzenleme yetkim gitdi ben zaten onaylanmadan önce konuyu kapatın yazmıstım Genişletmek için tıkla... Gereksiz falan değil, moderatöre bir şey iletmek istiyorsan rapor atacaksın.
efee33 Picopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 43 Çözümler 1 7 Temmuz 2024 #5 Katy Perry dedi: Gereksiz falan değil, moderatöre bir şey iletmek istiyorsan rapor atacaksın. Genişletmek için tıkla... raporu attım onaylanmamıstı daha düzenlerken
Katy Perry dedi: Gereksiz falan değil, moderatöre bir şey iletmek istiyorsan rapor atacaksın. Genişletmek için tıkla... raporu attım onaylanmamıstı daha düzenlerken
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.399 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2024 #6 efee33 dedi: vdsldeymisim Genişletmek için tıkla... O zaman zaten açık olması lazım.
efee33 Picopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 43 Çözümler 1 7 Temmuz 2024 #7 Katy Perry dedi: Gereksiz falan değil, moderatöre bir şey iletmek istiyorsan rapor atacaksın. Genişletmek için tıkla... Bu arada VDSL gösteriyor VDSL 2'ye alırsam olur mu şu an Auto Sync'de Katy Perry dedi: O zaman zaten açık olması lazım. Genişletmek için tıkla... oyuzden kapattırıcaktım Katy Perry dedi: O zaman zaten açık olması lazım. Genişletmek için tıkla... auto syncde
Katy Perry dedi: Gereksiz falan değil, moderatöre bir şey iletmek istiyorsan rapor atacaksın. Genişletmek için tıkla... Bu arada VDSL gösteriyor VDSL 2'ye alırsam olur mu şu an Auto Sync'de Katy Perry dedi: O zaman zaten açık olması lazım. Genişletmek için tıkla... oyuzden kapattırıcaktım Katy Perry dedi: O zaman zaten açık olması lazım. Genişletmek için tıkla... auto syncde