Modeme gelen 8 Mbps yükleme hızı alınamıyor

Daha önceki yükseltmede sorunsuz kullandınız mı? Cevabınız evet ise, kademe kademe yükseltme işlemleri yapıldığı için bir yoğunluk olabilir santralde. Sağlıklı bir sonuç için biraz beklemenizi öneririm. Zira bulunduğum yerde saatlerdir bağlantı yok.

VDSL altyapım bulunuyor. Aslında yükseltme yapmadım. Geforce Now'da oyun oynarken DSL bağlantım gitti. Öncedende upload sorunum vardı. Eskiden 5 alırken 4'e düşmüştü. Konusunu açmıştım. O zamanlar modeme 5 geliyordu ve hepsini kullanabiliyordum. DSL bağlantısı geldiğinde hız testi yaptım ve 7 civarında başlayıp 4'e 3'e kadar indi. Modemi kontrol ettiğimde gelen hızın 8 olduğunu gördüm.

4 gün önce ADSL kullanıyordum. 8mbps altyapımı 50mbps olarak güncelledim. Müşteri hizmetlerinde bulunan kadın işlemlerin 1 hafta sürüceğini söylemişti. Ama telefonu kapattığımız an hız yükselmişti. Belki 1 hafta kaliteli kullanamam gerektiğini söylemiş olabilir mi?
Sonuş şu şekilde ilerliyor,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer bu gece sorunum çözülmez ise yarın bina girişinde bulunan ankestraya modemi bağlayıp test edeceğim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı