titanss Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #1 İnterneti kullanırken arada modemle cihaz arasındaki ping artıyor, bu modemin RAM'iyle ilgili midir? Şu anki modemimin 64 MB RAM'i var bu yeterli mi? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2021
İnterneti kullanırken arada modemle cihaz arasındaki ping artıyor, bu modemin RAM'iyle ilgili midir? Şu anki modemimin 64 MB RAM'i var bu yeterli mi?
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 18 Şubat 2021 #2 Hem RAM hem işlemci ile alakalıdır fakat ne kadar fazla RAM o kadar iyi performans ne kadar performanslı işlemci o kadar performans.
Hem RAM hem işlemci ile alakalıdır fakat ne kadar fazla RAM o kadar iyi performans ne kadar performanslı işlemci o kadar performans.
EmrahGK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.451 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :) 18 Şubat 2021 #3 Modemin RAM'inin kaç MB olduğunu nereden gördün? Bende birkaç aylık TT Fiber modem var, siyah. Onun RAM'iyle karşılaştırabiliriz.
Modemin RAM'inin kaç MB olduğunu nereden gördün? Bende birkaç aylık TT Fiber modem var, siyah. Onun RAM'iyle karşılaştırabiliriz.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #4 64MB RAM, ama kaçıncı nesil? Mesela DDR2 128 MB RAM'lı modemden hızlı DDR3 64MB. EmrahGK dedi: Modemin RAM'inin kaç MB olduğunu nereden gördün? Genişletmek için tıkla... Genelde modem arayüzünde yazar. Yani Mi Wifi'da öyleydi.
64MB RAM, ama kaçıncı nesil? Mesela DDR2 128 MB RAM'lı modemden hızlı DDR3 64MB. EmrahGK dedi: Modemin RAM'inin kaç MB olduğunu nereden gördün? Genişletmek için tıkla... Genelde modem arayüzünde yazar. Yani Mi Wifi'da öyleydi.
Sagf Decapat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #5 Ne kadar RAM fazla olursa o kadar iyi.
titanss Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #6 Zurnadürüm dedi: 64MB RAM, ama kaçıncı nesil? Mesela DDR2 128 MB RAM'lı modemden hızlı DDR3 64MB. Genelde modem arayüzünde yazar. Yani mi Wi-Fi'da öyleydi. Genişletmek için tıkla... Modemlerde DDR modülü kullanılmıyor diye biliyorum. EmrahGK dedi: Modemin RAM'inin kaç MB olduğunu nereden gördün? Bende birkaç aylık TT fiber modem var, siyah. Onun RAM'iyle karşılaştırabiliriz. Genişletmek için tıkla... Arkasından modeline bakım internette arattım. InternetciMen dedi: Hem RAM hem işlemci ile alakalıdır fakat ne kadar fazla RAM o kadar iyi performans ne kadar performanslı işlemci o kadar performans. Genişletmek için tıkla... Modemin işlemcisi mi?
Zurnadürüm dedi: 64MB RAM, ama kaçıncı nesil? Mesela DDR2 128 MB RAM'lı modemden hızlı DDR3 64MB. Genelde modem arayüzünde yazar. Yani mi Wi-Fi'da öyleydi. Genişletmek için tıkla... Modemlerde DDR modülü kullanılmıyor diye biliyorum. EmrahGK dedi: Modemin RAM'inin kaç MB olduğunu nereden gördün? Bende birkaç aylık TT fiber modem var, siyah. Onun RAM'iyle karşılaştırabiliriz. Genişletmek için tıkla... Arkasından modeline bakım internette arattım. InternetciMen dedi: Hem RAM hem işlemci ile alakalıdır fakat ne kadar fazla RAM o kadar iyi performans ne kadar performanslı işlemci o kadar performans. Genişletmek için tıkla... Modemin işlemcisi mi?
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #7 titanss dedi: Modemlerde DDR modülü kullanılmıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Vallahi bende Mi modem vardı. Oradan donanım kısmında 256MB DDR3, 2CPU yazıyordu. Son düzenleme: 18 Şubat 2021
titanss dedi: Modemlerde DDR modülü kullanılmıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Vallahi bende Mi modem vardı. Oradan donanım kısmında 256MB DDR3, 2CPU yazıyordu.
titanss Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #8 Zurnadürüm dedi: Vallahi ben de Mi modem vardı. Oradan donanım kısmında 256MB DDR3, 2CPU yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ ol.
Zurnadürüm dedi: Vallahi ben de Mi modem vardı. Oradan donanım kısmında 256MB DDR3, 2CPU yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ ol.