Dusa0 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #11 Greenville dedi: Arama kısmına, sisteminiz internete bağlıyken 192.168.1.1 yazın. Genişletmek için tıkla... Sorun zaten başta belirtmiştim resetleyince bir daha internet gelmedi üzerindeki Wi-Fi yanıyor fakat internet yok.
Greenville dedi: Arama kısmına, sisteminiz internete bağlıyken 192.168.1.1 yazın. Genişletmek için tıkla... Sorun zaten başta belirtmiştim resetleyince bir daha internet gelmedi üzerindeki Wi-Fi yanıyor fakat internet yok.
ElviraSC Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 147 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Aralık 2022 #12 Dusa0 dedi: Sorun zaten başta belirtmiştim resetleyince bir daha internet gelmedi üzerindeki Wi-Fi yanıyor fakat internet yok. Genişletmek için tıkla... Benim de modemin ışıkları yanıyordu fakat internet yoktu. Müşteri hizmetlerini aradım fakat onlar da yapamadılar. Bu yüzden arıza kaydı oluşturuldu. Aynı gün teknik servislerinden biri geldi ve halletti. Yani arıza kaydı oluşturmanızı öneririm.
Dusa0 dedi: Sorun zaten başta belirtmiştim resetleyince bir daha internet gelmedi üzerindeki Wi-Fi yanıyor fakat internet yok. Genişletmek için tıkla... Benim de modemin ışıkları yanıyordu fakat internet yoktu. Müşteri hizmetlerini aradım fakat onlar da yapamadılar. Bu yüzden arıza kaydı oluşturuldu. Aynı gün teknik servislerinden biri geldi ve halletti. Yani arıza kaydı oluşturmanızı öneririm.