Modemlerdeki IPTV Bölümü Ne İşe Yarar?

DivineCougar

Megapat
Yer
Kırklareli/Lüleburgaz
Daha fazla  
Meslek
Tarih Öğretmeni / Web Design
Tenda V300 modeme sahibim. Bu modemin arayüzünde IPTV kısmı var. Bu ne işe yarar? Bu bölüme IPTV bilgilerini eklersek nasıl izleyebiliriz? Bunun için hangi receiverlara ihtiyaç duyarım? İnternette bununla ilgili araştırma yaptım fakat pek bir şeye rastlamadım.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hiçbir satıcı belirtmediyse iki cihazda aynı anda kullanıma izin vermiyor. Bir kaç görmüştüm satanları ikili paket falan diye ama onların sonra piyasayı dolandırdığı haberini aldıklarım oldu. Ama dediğim gibi modem de kullanamıyorsun. Modem farklı STB farklıdır. Ama Elindeki modemde hdmi, vga vb görüntü output özelliği var ise bir OS da vardır. Bu os üzerinde izlemene izin verecek ekstra apl lar olabilir. Ama yoksa imkansız
Servis sağlayıcısının sağladığı bağlantı dışında IPTV bağlantısı kurulabilecek kısım. Örneğin Turkcell TV+ için Superonline modemlerinde bu servis kullanılıyor. Harici bir IPTV satın almanız durumunda Smart TV'den, akıllı telefondan, bilgisayardan veya Android TV'den izleyebilirsiniz.

Anladığım kadarıyla sen modemini elinde var olan IPTV üyeliği için STB (set box top) gibi kullanabilirmiyim yada kullanılırmı diye soruyorsan genellikle modemlerdeki IPTV desteklememektedir. Sadece senin streaming yapman için gerekli port ve alt yapıya hazır olduğunu belirtir.

STB tarzında cihazlara örnek olarak iptv set top box | android tv box | mag 250-252-256-258 | android stick box sitede mesela var bir kaçtane bunlar ve bunlar gibi tekno marketlere ve ya internet ortamında (ebay, aliexpress, dhgate vb) bulabilirsin.

Son düzenleme:
Anladığım kadarıyla sen modemini elinde var olan IPTV üyeliği için STB (set box top) gibi kullanabilirmiyim yada kullanılırmı diye soruyorsan genellikle modemlerdeki IPTV desteklememektedir. Sadece senin streaming yapman için gerekli port ve alt yapıya hazır olduğunu belirtir.

STB tarzında cihazlara örnek olarak iptv set top box | android tv box | mag 250-252-256-258 | android stick box sitede mesela var bir kaçtane bunlar ve bunlar gibi tekno marketlere ve ya internet ortamında (ebay, aliexpress, dhgate vb) bulabilirsin.

IPTV üyeliğim var evet. Android TV Box'ımda var. Asıl soru şu: Sadece tek cihazdan kullanabiliyorum IPTV'yi. Gerekli bilgileri modeme yükleyip iki farklı cihazdan yayın alabilir miyim?

Hiçbir satıcı belirtmediyse iki cihazda aynı anda kullanıma izin vermiyor. Bir kaç görmüştüm satanları ikili paket falan diye ama onların sonra piyasayı dolandırdığı haberini aldıklarım oldu. Ama dediğim gibi modem de kullanamıyorsun. Modem farklı STB farklıdır. Ama Elindeki modemde hdmi, vga vb görüntü output özelliği var ise bir OS da vardır. Bu os üzerinde izlemene izin verecek ekstra apl lar olabilir. Ama yoksa imkansız

Artı -1 Eksi
Çözüm
Ben 2 kişilik 2 yıllık paket kullanıyorum. Bir dolandırıcılık yok kullandığım firmada. 2.8 yıl oldu. Merak eden varsa özelden yardımcı olabilirim.

Ben 2 kişilik 2 yıllık paket kullanıyorum. Bir dolandırıcılık yok kullandığım firmada. 2.8 yıl oldu. Merak eden varsa özelden yardımcı olabilirim.
Belirttiğiniz gibi paket satan bir yerden ben de almak üzereyim. Özel mesaj hakkım yok bana özelden yardımcı olabilir misiniz @enharcan ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı