Moderasyon ekibindeki bazı kişilerin keyfi ceza vermesi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

AlpTgin

Hectopat
Katılım
25 Ocak 2019
Mesajlar
372
Çözümler
1
dsssssoad.png


Sosyal'in tüm kurallarına hakimim. Evet çoğu zaman dikkatsizlik nedeni ile ceza aldığımız oluyor. Fakat merak ediyorum da gereksiz mesaj adı altında ceza vermek nasıl bir mantık? Bu konuya aynen şunu yazdım "Hayal mi görüyorsun, ekranda arıza mı var?" konuda ki başlık ve konu açıklaması anlamsız. Bu haliyle onaylanıyor. Ve ben durumu anlamak için gayet normal bir soru sordum. Arkadaş oyun oynarken görmüyorum fakat her yerde görüyorum demiş. Benim anlamak istediğim gerçekten bir arıza mı var yoksa uzun süre ekran karşısında kalmanın yorgunluğunu mu yaşıyor. Çünkü özensiz, muhtemelen okunmadan onay verilen bir konu. Çünkü oyunda sorun vermezken masaüstünde sorun vermesi bana mantıksız geldi. Belki açıklayıcı bir cevap yazmadım fakat, Sosyal'de yasak olan siyasi ve dini tartışmalar sebebi ile ceza verilmezken, gereksiz mesaj adı altında ceza almam açıkçası sinirlendirdi. Keyfi ceza kesen Moderasyon Ekibi'nin yetkisini alın. Bizim Sosyal'imizi mahvetmekten başka bir şeye yaramıyor.

1653079603030.png


Arkadaşın adı bile belli değil. Her neyse bu gecede sinirle yatağa gireceğiz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer başıma bir şey gelmeyecekse şöyle diyeyim oldukça olağan bir durum. Zamanında benim de başıma gelmişti ama o Moderatör arkadaşa konuyu onaylamadığı için teşekkürlerimi sunuyorum çünkü çok garip bir kafayla yazmıştım onu. 😀
 
Konuda ki başlık ve konu açıklaması anlamsız.

Konudaki başlık ve konu açıklaması tamamen anlaşılır. Konu sahibi "Ekranda" diyerek zaten PC'yi kastediyor, başka bir şeyi değil. Yani, "PC'de oyun haricinde beyaz karaler görüyorum" demek istiyor, "ekranda" diyerek bunu kendisi zaten teyit etmiş.

Bu haliyle onaylanıyor. Çünkü özensiz, muhtemelen okunmadan onay verilen bir konu

Konudaki tek eksik sistem özellikleri, ki özellikler belirtilse de belirtilmese de sizin yazdığınız cevabı yanlış. Yukarıdaki cümlede açıkladım zaten.

Arkadaş oyun oynarken görmüyorum fakat her yerde görüyorum demiş.

Bunu da yukarıdaki cümlede belirttim. "Ekranda" diyor. Kalkıp sokakta veya başka bir yerden bahsetmiyor. Yaşanılan yer PC zaten.

Verilen cezada herhangi bir sıkıntı yok. Konu sizin iddia ettiğiniz gibi anlamsız olsa zaten konu onaylanmazdı. Onaylansa ve siz böyle bir şey yazsaydınız zaten ceza almazdınız.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı