Moderasyon Hakkında Düşüncelerim

Yazılanlara katılıyor musunuz?

• Evet

Oy: 63 87,5%
  • Hayır

Oy: 9 12,5%

• Oy verenlerin toplamı
    72
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Hangottom ben yalnızca bir moderatörü hatırlıyorum o şekilde yetkisini kötüye kullanan sonra da çıkarılmıştı zaten. Sanmıyorum mevcut moderatörlerden birisi özellikle bir üyeye takacak. Gerçi bir üye, bir moderatöre kızgın emojisi attıktan sonra üst üste cezalar yediğini söylemişti. Ne kadar doğrudur bilemem.

Ama benim burada polemiğe girdiğim/fikrinin yanlış olduğunu söylediğim/katılmadığım moderatörler oldu hiç de sorun yaşamadım sonrasında. Yediğim uyarıların da hepsi doğruydu.

Ben de Full dogru olan uyarilar yedim.

En iyi cevap denilen şey hiç bir anlam ifade etmiyor benim gözümde. Mesela bu gün 4 kişinin sorunun çözdüm, ama en iyi cevap sayım bir aydır 8. Ve hiç umurumda değil.
Ödül geliyor 😜

Sesinizi fazla yükseltmeyin üye arkadaşlar, modlar anında bastırabilir. Tek tıklık işleri var. 😃

Sesinizi fazla yükseltmeyin üye arkadaşlar, modlar anında bastırabilir. Tek tıklık işleri var. 😃

Zaten moderatörlere yükseldiğimiz yok. Biz sadece bazı yaptıkları şeyler hakkında eleştiri yapıyoruz. Yoksa hepsini seviyorum.

Böyle diyorumda daha bilmediğim moderatörler de vardır.

Hocam ben @UBerk hocamın konusunda katılmıyorum. O fotoğrafları biz de atıyoruz. Caner hocamın konusu dışında başka konulara katılmıyorum.
Kesinlikle haklısın. Normalde atıldığında herkes gülücükler saçarken o attığında bayağı hedef gösterilmiş gibi oldu.

Sesinizi fazla yükseltmeyin üye arkadaşlar, moderatörler anında bastırabilir. Tek tıklık işleri var.

Hep bu sav ortaya sürülüyor, senelerden beri... :) Bak kaç tane moderatör konuda kullanıcılara cevap vermeye çalışıyor.

Bu konuyu bir "Görüş" konusu niteliğinde kilitleyerek de açabilirdik.

Bana direkt ban.

Hocam direkt ban atılmıyor. Belli süreleri var diye biliyorum. Mesela bir hatayı 1 kez yaptığınızda sadece uyarı veriliyor. Hatanızı anlamaz ve devam ederseniz. Ceza süreleri katlanıyor. Çoğu moderatör arkadaş daha az ceza saati veriyor. Mesela 1 hatam yüzünden 1 saat uyarı almam gerekirken moderatör arkadaşlar 15-30 dakika ceza veriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı