Tahminimin doğru olacağından adım gibi emindim.Lütfen bir moderatör bu uyarıyı göstersin. Bana inandırıcı gelmedi, çünkü zaten yazdığın evet şekilleri aynı. Birinde evet, yazmışsın. Diğerinde ise gene, evet, yazmışsın.
@Hangottom ben yalnızca bir moderatörü hatırlıyorum o şekilde yetkisini kötüye kullanan sonra da çıkarılmıştı zaten. Sanmıyorum mevcut moderatörlerden birisi özellikle bir üyeye takacak. Gerçi bir üye, bir moderatöre kızgın emojisi attıktan sonra üst üste cezalar yediğini söylemişti. Ne kadar doğrudur bilemem.
Ama benim burada polemiğe girdiğim/fikrinin yanlış olduğunu söylediğim/katılmadığım moderatörler oldu hiç de sorun yaşamadım sonrasında. Yediğim uyarıların da hepsi doğruydu.
Ödül geliyorEn iyi cevap denilen şey hiç bir anlam ifade etmiyor benim gözümde. Mesela bu gün 4 kişinin sorunun çözdüm, ama en iyi cevap sayım bir aydır 8. Ve hiç umurumda değil.
Yorumu yazan kişiyi sevmem ama bunu koyduysa iyi yapmış onlar da sistemi belirtmeden konu açmasınlar artık.Sürprizbozan: Fotoğraf
Sesinizi fazla yükseltmeyin üye arkadaşlar, modlar anında bastırabilir. Tek tıklık işleri var.![]()
Kesinlikle haklısın. Normalde atıldığında herkes gülücükler saçarken o attığında bayağı hedef gösterilmiş gibi oldu.Hocam ben @UBerk hocamın konusunda katılmıyorum. O fotoğrafları biz de atıyoruz. Caner hocamın konusu dışında başka konulara katılmıyorum.
Sesinizi fazla yükseltmeyin üye arkadaşlar, moderatörler anında bastırabilir. Tek tıklık işleri var.
Bana direkt ban.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.