Moderatör/Moderatörler Ayrımcılık yapıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buna yönetimin, sizin karar vermeniz gerekiyor ama siz de objektif bakma kabiliyetinizi kaybetmişsiniz sanırım.
Konuya atılan mesajların hepsi sizin tarafınızda olsaydı muhtemelen bu yorumu yapmayacaktınız bile. Konuyu kilitleyip cevap versek ayrı dert, kilidini açıp diğer fikirleri de dikkate alırsak ayrı sorun oluyor.
 
"Evrim, bir doğa yasasıdır. Doğa yasaları, Evren'in dokusundan ötürü var olan yapı ve süreçlerdir. Bu yasalar, "gerçek" olarak tabir edilen niteliktedir."

Bu yüzden evrim konusu bence tartışılacak bir konu değildir ama tartışılabilir. Açıkçası ben arada kaldım. Her moderatörün hatası olabilir. Hiçbir moderatör kullanıcı ayrımı yapmıyor.
 
Tamam, sözde topraktan oluşuyorsun. Peki toprak neyden oluşuyor? İslami propagandayla beynin yıkanmış.
Selam arkadaşlar, ilk uyarı bu: Evrim nedir? Kanıtları nelerdir?

İkincisi ise bu: Uzaylıların var olduğuna gerçekten inanıyor musunuz?

Konuyu okuyup ilgili mesajları da inceleyen okurlarımız kendi fikirlerini de belirtebilir mi? Uyarıyı veren moderatörün ayrımcılık yaptığını söyleyebilir miyiz?
Ayrım veya kişiye güdüm yok.
 
Bugün Celal Şengör gibi bilim adamları bile bunun tam olarak kanıtını görmek istiyorsanız 500 milyon yıla yakın yaşamanız gerekiyor diyor. Wikipedia halka açık bir kaynak. Orada öyle yazıyor veya belirli bir toplum onu öyle kabul ediyor diye gerçekleri değiştirmiyor.
 
İkici uyarı bence doğru gibi, topraktan dediğin şeyde de oksijen, karbon vs. var denebilir sonuçta. Ancak ilkinin doğru olduğunu düşünmüyorum. Evrim teorisinin "kanıtlandığı" kısmı fazlasıyla tartışmaya açık ve bakış açısına göre fazlasıyla değişkenlik gösterebilir.
Her seyiyle dogru degil zaten ama iman eden cok.
 
Arkadaş fikrini belirtmiş ve bence yanlış bilgi verilecek herhangi bir tarafı yok. Bunlar görüş açısıdır, tartışmaya açıktır ve tartışılmalıdır. Moderatörün taraf tuttuğunu falan düşünmüyorum fakat uyarı yanlış bir değerlendirme olmuş.
 
Yanlış bilgilik bir durum göremiyorum. Özellikle 1. uyarıda. Üstte bazı arkadaşların da belirtmiş olduğu gibi inanç/felsefe gibi konularda yanlış bilgi uygulanmamalı bence. Herkesin farklı inancı var.
 
Yanlış bilgilik bir durum göremiyorum. Özellikle 1. uyarıda. Üstte bazı arkadaşların da belirtmiş olduğu gibi inanç/felsefe gibi konularda yanlış bilgi uygulanmamalı bence. Herkesin farklı inancı var.
İnancın gereği o zaman herkes kafasına göre bilimsel bir konuda kafadan sallasın oh ne güzel dünya.
 
@Darqx hocam önce ilk uyarıya bakalım. Evrime inanmıyor olabilirsin, ancak çürütüş şeklin sanki lozanın gizli maddelerini çürütürmüş gibi.

Demek istediğim, bilimsel olarak oldukça güçlü bir teori hakkında bu denli atıp tutmak sağlam bir argüman ister. (Lütfen alınma, denk değil biliyorum ancak benzer bir örnek vereyim) ben şimdi gidip "Dünya düzdür, uzaya çıkıp baktınız mı..." gibi bir mesaj yazsam benim mesajıma da yanlış bilgi yazılması gerekmez mi? Böyle bir fikrin var ise bence bunun belirtilmesi "Bence Dünya düz, hepimizi kandırdıklarını düşünüyorum, düz olmadığına dair bilgiler şu yüzden inandırıcı değil..." gibi olmalıdır bence.

İkinciye gelirsek de, kendini biraz yanlış ifade ettiğini düşünüyorum. İster evrimle insan olduk de, ister Allah yarattı de istersen başka bir şey de. Oksijen ve karbon yapımızda vardır, Allah da yaratsa vardır maymundan gelsek de vardır.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı