Berker Güngör kimdir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen daha doğmadan çok önce Level dergisinin (Türkiye) kurucularından biriydi. Kendisi 23 yıllık "yedek hesap" oluyor Portakal Hanım. :D

Liseye başlamadan önce (2002-2003) yazılarını okurdum kendisinin.
Konuyu ben açmadım. Başka konu içinde moderatöre sormuştum, konu açıldığından haberim bile yoktu. Profilini ilginç bulup, kendisini bilmediğim ve merak ettiğim için sordum. Mesajlarını beğendiğim birisiydin, üslubun yanlış. İyi geceler dilerim.
 
Mesajlarını beğendiğim birisiydin, üslubun yanlış. İyi geceler dilerim.
Yaşın 18, bahsi geçen kişi sen doğmadan 5 yıl önce bir iş yapmış. Sen doğmadan önce dedim, forumdaki adınla sana hitap ettim diye mi üslubumda yanlışlık var? Şakasına mı yapıyorsun yoksa diğer kuruntu yapan arkadaşın gazına mı geldin bilmiyorum da madem yazdıklarımı takip edip beğenmişsin o zaman bunu yazmamda art niyet olmadığını anlaman lazım.

Liseye başlayan birine de liseli demeyelim, ergen dediğimizi falan zanneder alınır maazallah. :D Bana da ağabey demeyin forumda, kendimi yaşlı hissediyorum alınıyorum. :D
 
Son düzenleme:
Ortada haklı veya haksız olacak bir konu yok. Linç ettiğimiz de yok, yanlış düşüncelere kapılmışsın. Sen daha doğmadan önceymiş... Üslubunun yanlış olduğunu söyledim çünkü yazma şekline bakınca iyi bir niyet aramak saçma duruyor. Amacım aşağılamak değil demişsin, daha sonra da yaşımla ve kullanıcı adımla alay eder gibi yazmışsın. Beğenilerini topladın amacına ulaşmışsındır. Affedersin de, ne düşünmemizi bekliyordun acaba?
 
Sen daha doğmadan önceymiş...
ABD 1969 yılında Ay'a çıkmış, birisi bana çıkıp sen doğmadan 20 yıl önce onlar bunu yaptı dediğinde bunda uygunsuz olan üslup nerede? Ben bulamadım.

İşte toplumsal algı yönetimi ve zihin değişikliği bu kadar basit. Bir kişi bu %100 haklı verilerle söylenen %100 art niyetsiz bir mesajı alıp kendisi bir anlam yükleyip çeviriyor, sen de bir kişinin algısı yönünde bunu ters olarak düşünmeye meyilli oluyorsun.

Gecenin bu saatlerinde tam bir psikoloji ödevi konusuna uygun oldu bu yaptığınız. :D

Beğenilerini topladın amacına ulaşmışsındır. Affedersin de, ne düşünmemizi bekliyordun acaba?
Beğeni toplamak isteyen kim? Burada üyelerin %99'u beğeniler neden gizlendi dediğinde kaldırıldığı iyi olmuş gereksizdi zaten diyen %1'in içindeydim. Aç o konuya bak istersen.

Ayrıca önceden Attack Troll olarak yıllarca burada bulundum, millet bana Troll Bey diyordu hiçbir zaman da art niyet arama gereği duymadım. ADIM BU ÇÜNKÜ! 🤣
 
Her neyse, bu konuyu ben açmadım. İradem dışında açılmış, silinmesini istiyorum kilitlenmesini değil.
Silinmesine gerek yok ki, sonuçta 15-20 yıl önce oyun basınını ve dergileri takip etmediğine göre Berker Güngör'ü bilmemen çok normal. Bunda ayıp olan bir şey yok, aşağılanacak bir şey yok. Muhtemelen alakasız bir konuda sen bunu sormuşsundur, moderatör de konudan bağımsız olarak başka bir konu açıp bunu taşımıştır.
 
Son düzenleme:
Silinmesine gerek yok ki, sonuçta 15-20 yıl önce oyun basınını ve dergileri takip etmediğine göre Berker Güngör'ü bilmemen çok normal. Bundan ayıp olan bir şey yok, aşağılanacak bir şey yok. Muhtemelen alakasız bir konuda sen bunu sormuşsundur, moderatör de konudan bağımsız olarak başka bir konu açıp bunu taşımıştır.
Alakasız değildi aslında, buradan görmüştüm.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı