Moderatörler bıktırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@aliyıldırımz Vatan'a gittikten sonra tavsiye istemenizin zaten bir anlamı yok. Çok bir verimi kalmaz zira, buradan tartışmanın.

Forumlar genel anlamda WhatsApp gibi değildir, anında cevap vermek ya da cevap almak mümkün değildir.

Ayrıca konu başlığında "Acil, yardım, Çok Hızlı" gibi kelimelerin kullanımı da yasak. Hem, durumun acil olup olmadığını da bilemeyiz zira böyle bir çok konu açılıyor.

Forumda çoğu kişi bilgisayar almadan günler, haftalar önce konu açıyor. Hatta aylar öncesinden konu açanlar bile oluyor.

Eğer mağazadan alıyorsanız önceden araştırma yapmanız lazım. Araştırma işi içine forumlara soru sormak giriyor. Yani anlık sorulacak soruların sorulması hata.

Ben zaten ne alacağımı biliyordum ama farklı bir şey oldu. B450 GAMING Plus Max alacaktım ama KDV indirimiyle B450 Tomahawk Max daha ucuzdu. Bana 4133 MHz destekleyen anakart lazımdı ama Vatan'ın kendi sitesinde de 3600 MHz destekliyor yazıyordu. Bende konu açtım bir de PSU için. Ama sağ olsun cevap yazamadım ve Gaming Plus Max alıp evime döndüm yani insanlık hali telefondan yazıyorum hızlıca biraz anlayışlı olsalar forum ne kadar faydalı olacak ama ban atıp daha önce araştırman lazım ne demek ya. Orada mesaj yazabilsem konuma her şey hallolacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam ben orada bir kere yaşanan bir durum ben zaten forumu sizin dediğiniz gibi kullanıyorum. Yok mağazaya gidip acil acil diye konular açmıyorum. Bir kerelik yaşanan bir durum. Görmezden gelinip yazma hakkım alınmasa şuan b450 tomahawk maxim vardı.

Dostum biraz beni örnek al bak. Daha yeni üyeyim, yazım yanlışımdan veya basit hatalardan dolayı ceza almadım. Onun dışında bir tane var, o da benim kendi hatamdan. Siyasetten dolayı diyelim hadi.
Bu kadar isyan etmene gerek yok. Ban yiye yiye öğrenirsin her şeyi. Herkes bu şekilde hatalarını düzeltiyor zaten. Sabırlı ol, akışına bırak.

Şaka bir yana uzun bir süredir yoktum, geçici olarak geri geldim. Tekrardan gidiciyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yıllarca moderatörlük yaptım ve inanın yöneticilerin işi sizinkilerden çok daha zor. Ayrıca sizin diğer forumlar yerine burayı tercih etme sebeplerinizden başlıcalarını bu düzen oluşturuyor. O yüzden kurallara uymak en mantıklısı.

Her gün bu konuları görmek zorunda mıyız ya cidden? Sosyal'in belirli kuralları var, çok açık kurallar. Bu kurallara uymak da hiç zor değil. Eğer kurallara uymak zor geliyorsa, aldığınız cezaya katlanmak mecburiyetindesiniz. Olay, yaptığınız hatanın ne kadar büyük veya küçük olması değil. Forumun belli kuralları var, kurallara uymayanlara da cezalar var. Kurallardan veya kurallara uyulmadığında verilen cezalardan şikayetçiyseniz Sosyal'e girmezsiniz veya girseniz bile yorum yapmazsınız, olur biter. Her gün ağlamanın alemi yok. Zaten verilen cezaların süresi hatta ceza verilen konular ve yorumlar son zamanlarda çok azalmaya başladı, uyarı verilmeden değiştirilen çok yorum görüyorum.

262 mesaja sahipken 'bıkmak' da ayrı bir ironi. Toplam kaç uyarınız var acaba? Şahsen benim 1903 mesajla 16 uyarım (1'i yanlış uyarı, @painkiller kaldırmayı unuttu, canı sağ olsun) var ve hepsini de sonuna kadar hak ettim.

Moderatörlerden memnunum tek şikayetim biraz benim konularıma da yardımcı olsunlar Hep cevapsız kalıyor konularım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…