Daha fazla
- Meslek
- Çizgi Film - Animasyon
E raporlayın diyoruz. Tüm mesajlarında pür dikkat kesilen bazı üyeler, hala daha yazım yanlışı olan mesajı düzenleyip öyle alıntılamaları gerektiğini öğrenemediler. Ya düzeltip alıntılayın, ya da alıntılamayın. Yapılması gereken iş iki katına çıkıyor boş yere. "Alıntı yapmayıp o kişiye yazdığımı nasıl belli edeceğim?" diyorsanız da kişiyi etiketlemeniz yeterli."Yazım yanlışı olan mesajı alıntılama" hiçbir moderatörün gözünden kaçmıyor ama ortalık her mesajında yazım yanlışı yapıp cezasız bir şekilde devam edenlerden de geçilmiyor.![]()
Moderatörler de müneccim değil ki her konuya yazılmış yanlış mesajları görsünler. Üyeler yönetime haber verecek ki o gördüğünüz tüm hatalı mesajlar düzenlensin. Ortak çaba göstermek gerek. Tüm topu yönetime atmayın.
İsterseniz günde 500 rapor gönderin, gönderdiğiniz rapor geçerli ise bundan bir uyarı almazsınız. Rapor sistemini gereksiz yere inatla meşgul edenler de var, mesela birine soru sormak için onun mesajını raporlayanlar.
- Rapor edilen mesaj: "Qwerty."
- Rapor sebebi: "Ya konuyla alakasız biliyorum ama şey soracaktım, benim ekrana görüntü gelmiyor. Nasıl çözerim? Bilgisayarım Exper marka."