KaanRobert Decapat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 475 Çözümler 1 Yer United States, New York City, Staten Island Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #1 MESs¹¹ dedi: Moderatörler yine iş başında. Genişletmek için tıkla... Niye böyle umursamaz insanlar moderatör olarak seçiliyor ki?
MESs¹¹ dedi: Moderatörler yine iş başında. Genişletmek için tıkla... Niye böyle umursamaz insanlar moderatör olarak seçiliyor ki?
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 22 Kasım 2020 #2 KaanRobert dedi: Niye böyle umursamaz insanlar moderatör olarak seçiliyor ki? Genişletmek için tıkla... Gidip çakar yazarsanız doğal olarak oraya taşınır
KaanRobert dedi: Niye böyle umursamaz insanlar moderatör olarak seçiliyor ki? Genişletmek için tıkla... Gidip çakar yazarsanız doğal olarak oraya taşınır
KaanRobert Decapat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 475 Çözümler 1 Yer United States, New York City, Staten Island Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #3 UBerk dedi: Gidip çakar yazarsanız doğal olarak oraya taşınır Genişletmek için tıkla... Yazdığım yazıyı okusaydiniz yanlış yazdığımı anlarsınız. Ki moderatör olarak okumanız gerekiyor.
UBerk dedi: Gidip çakar yazarsanız doğal olarak oraya taşınır Genişletmek için tıkla... Yazdığım yazıyı okusaydiniz yanlış yazdığımı anlarsınız. Ki moderatör olarak okumanız gerekiyor.
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 22 Kasım 2020 #4 KaanRobert dedi: Yazdığım yazıyı okusaydiniz yanlış yazdığımı anlarsınız. Ki moderatör olarak okumanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Anime ile ilgili değilim, bilmiyorum. Doğru yazsaydınız biz de doğru onaylardık.
KaanRobert dedi: Yazdığım yazıyı okusaydiniz yanlış yazdığımı anlarsınız. Ki moderatör olarak okumanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Anime ile ilgili değilim, bilmiyorum. Doğru yazsaydınız biz de doğru onaylardık.
KaanRobert Decapat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 475 Çözümler 1 Yer United States, New York City, Staten Island Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #5 UBerk dedi: Anime ile ilgili değilim, bilmiyorum. Doğru yazsaydınız biz de doğru onaylardık. Genişletmek için tıkla... Yazdığım konu zaten anime ile ilgili değil. Sonundaki sadece Naruto ile alakalı bir espri.
UBerk dedi: Anime ile ilgili değilim, bilmiyorum. Doğru yazsaydınız biz de doğru onaylardık. Genişletmek için tıkla... Yazdığım konu zaten anime ile ilgili değil. Sonundaki sadece Naruto ile alakalı bir espri.
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 22 Kasım 2020 #6 Her neyse. Bir daha doğru yazarsanız doğru onaylanır. Kendi hatanızı bize yıkmayın.