Moderatörlük ve Katkıda Bulunan neye dayanarak veriliyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Desene korsana ayrı korsanla karşı ağır konuşana ayrı ceza veriyorlar, diye. Uçani kacani affetmiyorlar. Taktik maktik yok. Ban, ban, ban. 🤭
Ağır konuşmak değil ki korsan oyun hırsızlık olmuyor mu? Burada ağır konuşma yok ki yapılan eylem tam olarak hırsızlık. :D

"Güç kaynağı yetersiz olursa ne olur?" sorusuna "makine boğulur, yarı yolda kalır, beklenmedik durumlar oluşur" cevabını verdim yanlış bilgilendirme den ceza puanı aldım. Buyurun siz düşünün.
O da güzelmiş ama benim durumum daha dramatik. :D

Yok artık ciddi misin gerçekten?
Ciddiyim. Burada: Korsan oyun oynamak etik midir? - Technopat Sosyal

Özetle "Oyunlar pahalı ben de korsan kullanırım" diyenlere "Hırsızlık yapıp kılıfını uydurmayın" dedim diye 1 gün ceza aldım.

Merak ettiğim korsanı böyle savunanlar ceza aldı mı ve bana bu cezayı veren yetkili de korsan kullanıcısı olarak üstüne mi alındı?

@bitwise arkadaşımızda bu ibareyi almış hiç teknik konularda yazdığını görmedim, gerçi artik ben pek PC bölümüne bakmiyorum belki yaziyordur görmemişim. Hak ediyor bitwise kesinlikle hak ediyor Bilim ve Felsefe konularında oldukça bilgili bir insan.

Benle sen üvey evladiniz galiba ondan bizde yok gerçi sen eski moderatörsün bir an ondan mi vermiyorlar diye olabilir mi?
Onla alakası yok, uvey evladiz :D

Benim neden bu konuya cevap yazma iznim bulunmuyor? @Recep Baltaş

Screenshot_20191202-164905.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı