Moderatorlere yalakalık yapan üyelerden biktim artik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben şahsen birkaç kişi harici yalakalık yapan görmedim. İlk sayfalarda @Sylveon'un dediği gibi siz daha yalaka görmemişsiniz. Recep hoca için açılan yalaka konularını görseniz aklınız şaşar. Bence pek takmayın bu durumu. Bir defa bu birçok üyeyi alakadar etmez bile düşünüyorum. Yani ben umursamazdım bile. (Bu tarz durumları umursamıyorum da zaten.)

İfade yasağı için görüşümü belirttim. Kaldı ki varsayılanı 1 ay olmasına rağmen 1 ay verdiğimi hatırlamıyorum bile. Suyunu çıkarana bile 1 gün veriyordum.

Ben o konuya tekrar göz attım, gerçekten haksız bir yasaklama olmuş. İfademizi belli edemeyeceksek ne işime yaradı ifade sistemi?

Art arda aynı ifadeyi belirtmem spam mı oluyor her türlü? Spam art niyeti dışında konuşuyorum.

Evet, bu da var. Raporlardan güzelce dönüş alabileceğiniz bir ortam var. Sistem ne zaman geldi bilmem ama ben moderatör olunca böyle olduğunu fark etmiştim. Bu sistemi kullanıp derdini anlatan, yanlışsa çözüm bulanlar var.

Bir keresinde raporla sorunumu çözmeye çalışırken "Bir daha rapor atmayın" gibi argüman alan bir moderatör vardı. Sonunda konu açarak sorunumu bir nevi çözmüştüm. 2021'den önce başıma gelmişti.

Ha, bu bir seferliktir, bir daha olmayabilir de diyebilirsiniz. Ama raporlara dönüş gelmediği de oluyor. Sonu yine konu oluştur butonuna gidiyor 🤷‍♀️

Bir keresinde raporla sorunumu çözmeye çalışırken "Bir daha rapor atmayın." gibi argüman alan bir moderatör vardı.
Üyeleri rapor ettiğiniz gibi moderatörleri de rapor edebilirsiniz. Diktatörlük yok burada. :)

Moderatörlerin bu raporu görmesini istemiyorsanız da aşağıda Bize Ulaşın var.

Darılıp gücenmeyın ama boş işler. Yine zevkinizi alın bir şey diyemem. Ben de zamanında çok isyan başlattım. Zevk için ama gerçekten boş işler. Kimseyi memnun edemezsiniz. Foruma üye oldum. Millet modlara sallıyordu. 5 yıl geçti hala aynı olay. Aynı şey, farklı renk. Yine ön yargılı değilim, alın zevkinizi. Bir şey demiyorum. Ama ben baydım yani.

Saçma sapan bir cezaydı.

Öznel yargılara göre ceza vermek var mıydı? Bunu yaşayan çok üye var, cezaları göremiyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı