bir ara bedava vermişlerdi 😀Modern Warfare 2 almak istiyorum ama fiyatı aklıma geliyor (1100TL) neyse fiyatı çok dert etmiyorum ama almaya değer mi?
Modern Warfare 2 almak istiyorum ama fiyatı aklıma geliyor (1100TL) neyse fiyatı çok dert etmiyorum ama almaya değer mi?
Teknik anlamda mükemmel,hikayesi güzel, çok oyunculu modu güzel.Parasını önemsemiyorsanız kesinlikle mükemmel bir oyun.Ama bence değmez.Modern Warfare 2 almak istiyorum ama fiyatı aklıma geliyor (1100TL) neyse fiyatı çok dert etmiyorum ama almaya değer mi?
Bir ara bedava vermişlerdi 😀
ben yan hesabıma aldım istediğim zaman girip oynuyorum para da ödemedim nasıl oluyor o zamanBedava verilmedi sadece deneme olarak 5 gun galiba bedava olmustu onda da bazi oyunlara girebiliyordun.
Ben yan hesabıma aldım istediğim zaman girip oynuyorum para da ödemedim nasıl oluyor o zaman.
Modern Warfare 2 almak istiyorum ama fiyatı aklıma geliyor (1100TL) neyse fiyatı çok dert etmiyorum ama almaya değer mi?
Ben yan hesabıma aldım istediğim zaman girip oynuyorum para da ödemedim nasıl oluyor o zaman
haydaa harbiden warzone'muş ne güzel mw2 var diye seviniyodum 🥲Warzone 2.0 ile karistiriyor olabilir misiniz?