Modern Warfare 2 AMD kartlarda FSR 2.0 açılmıyor

Katılım
10 Kasım 2019
Mesajlar
110
Çözümler
2
Ya arkadaşlar şimdi anlatacağım olaya inanabilecek misiniz bilmiyorum. Şimdi AMD'nin FSR teknolojisi var AMD'nin kendi ekran kartları için geliştirdiği bildiğiniz NVIDIA DLSS muadili bir teknoloji ama AMD daha önce FreeSync teknolojisinde de olduğu gibi yazılımsal bir teknoloji ürettiği zaman bunu herkese açık yapıyor yani imkanı olan herkes kullanabilir. Şimdi geçenlerde bu FSR teknolojisinin 2. versiyonu çıktı bayağı da iyi bende RX 5700XT var(8 GB) ekran kartı olarak, bu teknoloji sayesinde Cyberpunk'ta 4K Ultra ayarlarda 50FPS'le cam gibi oynayabiliyorum.
Her neyse şimdi mevzuya gelelim arkadaşlar Call of Duty son oyununda bu teknolojiyi almış oyuna eklemiş ama sadece NVIDIA ekran kartları için. Yani NVIDIA ekran kartınız varsa hem DLSS hem FSR2 keyfinize göre açabiliyorsunuz ama AMD kartınız varsa sadece FSR 1.0 açabiliyorsunuz. Ben ömrü hayatımda böyle bir ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ görmedim arkadaşlar. Ya bunu başka bir firma yapsa skandal olur ama Steam'de tartışmalara baktım insanlar kanıksamış COD NVIDIA'yla aynı yatakta yatıyor diyorlar. Yani AMD bu konuda hiçbir şey yapmıyor mu? Nasıl kendi teknolojisinin kendi kartlarında engellenip NVIDIA kartlarda kullanılmasına izin veriyor yani bir bilen varsa anlatsın çünkü benim aklım almıyor. Zaten oyun 1100 lira alabilmek için neredeyse böbreğimi satıyordum yani daha ne yapmamızı istiyorlar illa ♥ ♥ ♥ satıp NVIDIA kartmı alalım istiyorlar ben anlamıyorum gerçekten.
1.png
Sinirden asıl konuyu yazmayı unutmuşum sizce bu oyuna fsr2.0 modu atabilir miyim nasıl yaparım bilen var mıdır?
 
Son düzenleme:
Dostum FSR 2.0 GTX 1000 serisinde açık diye biliyorum ama ben de kullanamıyorum ekran kartı GTX 1070 8 GB Zotac AMP! Extreme.

Büyük ihtimal sadece RTX serisinde açabiliyorsun YouTube'ta videoları var hatta şaşırmadım yani adamlar DLSS 3.0 teknolojisini 3090 ekran kartına bile getirmediler.

FSR 2 olsaydı bu açılabilir olur. Oyunda demek ki FSR 2.0 yok. Olmama sebebi de NVIDIA destekli oyun olması, arkadaşlar bu iş ticaret. Kimse o küser bu küser diye düşünmez anlaşmalarla yürüyor.

Ya şimdi şöyle bir durum var FSR 2 cyberpunka gelmeden 1 ay önceden internetten indirip modu yükleyip FSR2 ekleyebiliyordun oyuna ama bunda bu engellenmiş. Sadece AMD kartlar için engellenmiş NVIDIA RTX serisi bir ekran kartın varsa bu söylediğim yöntemle COD eklemesede FSR 2.1i bile ekleyebiliyorsun oyuna. Dediklerine göre AMD ekran kartlarında özellikle engellenmesinin sebebi FSR2 ile YouTube videolar falan atılırsa NVIDIA ekran kartlarının en büyük alameti farikası olan DLSS'in artık bir satış avantajı sağlamayacağı.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı