Modern Warfare 2 "Networking is offline (Hueneme-Concord)" Hatası

eggy ladd

Hectopat
Daha fazla  
Oyunu sırf hikayesini oynayabilmek ve biraz da olsa multiplayer takılabilmek için Steam üzerinden satın aldım. Oyunu indirip bu sabah hikaye moduna giriş yaptım, birkaç grafik ayarı yapıp oyundan hiçbir problem yaşamadan çıktım. Şu anda ise başlıktaki hatayı alıyorum. İnternetten araştırdım ve bunun yaygın bir hata olduğunu gördüm. Hem bu forumdan, hem de yabancı forumlardan konuyu takip ettim ve gördüğüm bütün çözüm yollarını denedim (VPN kullanmak dışında) fakat sorunu çözemedim. Bilgisi olan veya bu sorunu yaşayıp çözebilen birisi var mı acaba?

Bunu denedim ve maalesef işime yaramadı. Daha sonra teredoyu kapatmayı denedim. Manuel olarak DNS değiştirip giriş yapmayı denedim. Modemin bütün kablolarını söküp reset atmayı denedim. Hiçbiri işe yaramadı. En son çare olarak VPN denedim ve giriş yapabildim. Hikaye modu oynarken problem yok, fakat multiplayer oynarken VPN de ping yapacağından çözüm olmayacak. Bu yüzden hala alternatif bir çözüm yolu arıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı