Modern Warfare 2019 hala alınır mı?

MW1 özellikle CoD4 den sonra bana göre en dolu en kaliteli CoD oyunudur. Görsel ve İşitsel detayların ne kadar iyi olduğu ile ilgili zaten internette bolca video da mevcut mutlaka karşılaşmışsınızdır.
Oynanışı gerçek anlamda keyif veriyor. Hatta o kadar iyi ki sonrasında çıkan Cold War ve Vanguard aşırı derecede çiğ gelmişti bana. O iki oyuna el sürmek dahi istemedim MW1 oynadığım için.
Yenisi geleceği için tabi ki ciddi bir kayma olacaktır o tarafa ancak Cross-Platform olduğu için oyuncu kıtlığı çekmesi ciddi zaman alacaktır diye düşünüyorum. Oynamadıysanız indirimde almaya değer olduğunu düşünüyorum.

MW1 özellikle CoD4'den sonra bana göre en dolu en kaliteli CoD oyunudur. Görsel ve İşitsel detayların ne kadar iyi olduğu ile ilgili zaten internette bolca video da mevcut mutlaka karşılaşmışsınızdır.
Oynanışı gerçek anlamda keyif veriyor. Hatta o kadar iyi ki sonrasında çıkan Cold War ve Vanguard aşırı derecede çiğ gelmişti bana. O iki oyuna el sürmek dahi istemedim MW1 oynadığım için.
Yenisi geleceği için tabii ki ciddi bir kayma olacaktır o tarafa ancak Cross-Platform olduğu için oyuncu kıtlığı çekmesi ciddi zaman alacaktır diye düşünüyorum. Oynamadıysanız indirimde almaya değer olduğunu düşünüyorum.

Oynanış konusunda bir endişem yok zaten çünkü uzun zamandır Warzone oynuyorum tek kafama takılan oyuncu sayısıydı teşekkür ederim yorumun için

MW 2019 ve 2022 sahibiyim. 2022 betası ışık vermedi. O paraya almaya değmez.

Bkz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2019 hala en iyi CoD oyunu bence. Shipment, Shoothouse gibi ana modlarda zerre kadar sıkıntı yok oyuncu bulmada. Ha gidip fazla oynanmayan yan modları oynarsan belki 1-2 dakka beklersin oyuncu bulmada. Gece 3 gibi girersen 3-4 dakkaya uzar bu süre. Ama aktif saatlerde -haftasonları misal- hiçbir modda oyuncu bulmada sıkıntı yaşamazsın. Yine de emin olmak için büyük bir Warzone Türkiye Discord'u var orada da sorabilirsin bu soruyu.

MW 2019 ve 2022 sahibiyim. 2022 betası ışık vermedi. O paraya almaya değmez.

Bkz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2019 hala en iyi CoD oyunu bence. Shipment, Shoothouse gibi ana modlarda zerre kadar sıkıntı yok oyuncu bulmada. Ha gidip fazla oynanmayan yan modları oynarsan belki 1-2 dakka beklersin oyuncu bulmada. Gece 3 gibi girersen 3-4 dakkaya uzar bu süre. Ama aktif saatlerde -haftasonları misal- hiçbir modda oyuncu bulmada sıkıntı yaşamazsın. Yine de emin olmak için büyük bir Warzone Türkiye Discord'u var orada da sorabilirsin bu soruyu.

Eyvallah hocam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı