Modlanmış Windows'lar ne kadar etki eder?

Linux'da exe dosyaları açılıyor mu? Ben açılmıyor diye biliyorum.
Açılmıyor ama WineHQ adlı araç ile açabilirsiniz. Siz kullandığınız oyunları ve uygulamaları yeni konu açarak söyleyin ve beni etiketleyin size yardımcı olacağım.
 
İyi bir ISO kurarsan gerçekten hem günlük kullanımda hem oyunlarda farkı görüyorsun. RekOS boşta sadece 700MB kullanıyor mesela. Windows o kadar zımbırtıyla dolu ki, inanamıyorsunuz.
 
Linux dahil birçok işletim sistemini denemiş birisi olarak yakın zamanda ben de bir düzenlenmiş Windows 10/11 işletim sistemini denemeyi düşünüyorum. Gereksiz hizmetler kaldırıldığı için bu tarz ISO dosyalarının performans artırıyor olması gayet normal hatta Windows 7'nin bu kadar hızlı olarak anılmasının nedeni de arkaplanda hizmetlerin olmaması ve birçok kurulan sürümde doğru dürüst Windows Defender ve Windows Update'in bile çalışmaması. Direkt “virüslü” demek doğru değil, indirilen kaynak önemli.
 
İyi bir ISO kurarsan gerçekten hem günlük kullanımda hem oyunlarda farkı görüyorsun. Rekos boşta sadece 700 MB kullanıyor mesela. Windows o kadar zımbırtıyla dolu ki, inanamıyorsunuz.

Şu an RekOS yüklüyorum RekOS'un Windows 11 versiyonu var mı?
 
Benim önerim Kinghaze'in performance Edition ISO'sunu kullanabilirsiniz.
Kendisi yıllardır bu işin içinde olan ve 2010'un başlarından beri bazı yazılım forumlarının önde gelen isimlerindendir.
Ben kendisinin ISO'larını yıllardır kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım, bir sıkıntınız olduğunda site üzerinden yazarsanız direkt yanıtlıyor ve düzeltiyor.

Katılıyorum. Yaptığı 2021 Windows 10 ISO'sunu kullanıyorum. Yağ gibi akıyor sistem.
 

Geri
Yukarı