Modlu Minecraft hakkında her şey

Bu kadar Minecraft hakkında bilgin olduğu için soruyorum nedense birden dünyamda aynı anda 10 15 tane ender Dragon spawnlanıyor öldürüyorum yine de gelıyorlar anlamadım ben sana modlarımı ve olanı SS vereceğim.

Merhaba moldu survivale yeni başladım ve birkaç tane mod pakeri de denedim ama en çok FTB Revelationı sevdim.Sizin de zaten çok tecrübeniz varmış.Herhalde bunun gibilerine "kitchen sink" tabiri kullanılıyormuş acaba böyle mod paketi oluşturduysanız veya biliyorsanız önerebilir misiniz? Ayrıca bol maden çeşidi olan ve teknik ögeleri bol olanlarını da seviyorum bi öneri yapanız veya özelden yazışma gibi bi özellik var mı sosyalin bi özelliği varsa çok merak ediyorum

Hocam detaylı ve güzel bir inceleme olmuş. Elinize sağlık. Peki modları tam olarak bilmeyen kişilerin başlangıç olarak ne oynamasını önerirsiniz?

FTB Academy modlu minecrafta girecek olanar için çok iyi bir başlangıç.1.12.2 sürümündeki en iyi modları çok iyi anlatıyor ancak yeni sürümlerde geçen böyle bir paket bilmiyorum.
Modlu paketlerin sürümleri belli. Yeni sürümde oynamak istemiyorum zaten. Bu arada tam yeni girecek biri de değilim daha önce çok oynadım ama modların bütün ince detaylarına sahip değilim.

Eline, emeğine sağlık harika olmuş.

Herkese S.A.

Yeni mod paketimiz yayınlandı. İçinde bu tür modlar ve taşıt modları var. On numara paket oldu.

Son düzenleme:
Merhabalar ben mod paketinizi indirmek istiyorum discorddan yazdım cevap verirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…